#13 Alex Telles

Reys dediğimiz yaratık sürekli kanat oyuncusu gibi önde oynarsa Telles nr yapacaktı

Telles iyidir ama GG ve Sabri gibi 50 kere orta açmıyor diye çöp mualemesi yapılıyor

Ne olursun dönme defol git yeterince çöp var zaten.

kusura bakmada senin gibi salaklar yüzünden Solbekte hakan oynuyor.

Carole Tellesin sag ayaginin bas parmagi etmez (bak sol degil sag )

Sunu hic düsündünmü ?

Adama komple koridoru verdik . Önünde ya Dzemaili yada Sneijder oynadi. Sen simdi bi BEK oyuncusundan ne bekliyorsun bu durumda ? Yinede en iyisini yapmaya calisti.

Ondan sonra Yasin gecti önünde. Ne oldu ? Telles ani patlama yapti. Yasinin Perfomansi tavan yapti. Bunun mimari sadece Sneijdermi saniyorsun sen ? Izle maclara . Telles-Yasin-Melo(sakatlanmadan ve sonradan) Sneijder tandemine.

Tellesin oyun görüsü cok ama cok iyi. Tabiki siz bekin 8468468464 orta yapmasini bekliyorsunuz. Ondan sonra neden Sabri takimda ilk 11 de. Herif pas trafigine klas giriyor. Kosulari gayet iyi . Defansini gelistirmisti.

Telles odun un teki. Hasan Ali Kaldırım'dan tek farkı Brezilyalı olması.

Olcan daha mi iyiymis Telles den. Ilginc.

Bir an evvel alsalardı şu bonservisi.

Telles'te daha fazla ısrar edilmeliydi denirse anlarım ama geçtiğimiz yıl iyi olduğunu söylemek yanlış olur, ki bi ara yerini göbekli Olcan'a dahi kaptırdı. Çok potansiyelli bi adamdır ama ülkenin eğitimci eksiklğinden olsa gerek geliştiremedik bu adamı. İnter'de nasıldır bilmem ama estiriyosa da bu oradaki antreman ve antrenörlerden ötürüdür bana göre. Geri dönerse ne sevinirim ne üzülürüm şahsen. Size Olcan, Balta müstehak klişelerini de bırakalım bu arada artık. Telles'i yetersiz bulan adam diğerlerini hiç beğenmez zaten.

Son düzenleme:
kusura bakmada senin gibi salaklar yüzünden Solbekte hakan oynuyor.

Carole Tellesin sag ayaginin bas parmagi etmez (bak sol degil sag )

Sunu hic düsündünmü ?

Adama komple koridoru verdik . Önünde ya Dzemaili yada Sneijder oynadi. Sen simdi bi BEK oyuncusundan ne bekliyorsun bu durumda ? Yinede en iyisini yapmaya calisti.

Ondan sonra Yasin gecti önünde. Ne oldu ? Telles ani patlama yapti. Yasinin Perfomansi tavan yapti. Bunun mimari sadece Sneijdermi saniyorsun sen ? Izle maclara . Telles-Yasin-Melo(sakatlanmadan ve sonradan) Sneijder tandemine.

Tellesin oyun görüsü cok ama cok iyi. Tabiki siz bekin 8468468464 orta yapmasini bekliyorsunuz. Ondan sonra neden Sabri takimda ilk 11 de. Herif pas trafigine klas giriyor. Kosulari gayet iyi . Defansini gelistirmisti.

Salak olan biri varsa bu bir Burak sevici olan sensin. Atletico deplasmanından sonra takım Burak olmadan ileri gidemiyor yazmış adamsın sen futbol falan konuşma. Burak yalaması olduğunu iyi biliyorum boşuna şimdi eleştiriyorum falan deme.

Carole şimdiye kadar oynadığı tüm maçlarda Telles'ten daha iyi oynamıştır boşuna koridor hikayesi falan anlatma. Olcan da sol bek oynadığı her maçta Telles'ten daha iyiydi.

Telles patlama falan yapmadı neyin hayalini görüyorsunuz. Hücum 0, savunma 0. Oyun görüşü falan da yok. Aldığı pası geri vermesini yada üzerine bir oyuncu geldiği zaman kaleye kadar geri çekilip başka oyuncunun müdahale etmesini beklemesi bazı mallara göre pozisyon bilgisi falan oluyor. Herhangi bir yeteneği de yok. Bilekleri odun gibi kıvraklık 0. Hamle gücü yok, ters kademe yok. Ayakta duramaz sürekli yerleri öper, üflesen uçar fizik 0. Sorumluluk almaz en fazla aldığı pası geri verir, oyuna bir fark katamaz.

Şu kazığa neden 6 milyon verildiğini kimse açıklayamaz. Mancini kazığı işte alsın kazığını Inter'e soksun kurtulalım.

Salak olan biri varsa bu bir Burak sevici olan sensin. Atletico deplasmanından sonra takım Burak olmadan ileri gidemiyor yazmış adamsın sen futbol falan konuşma. Burak yalaması olduğunu iyi biliyorum boşuna şimdi eleştiriyorum falan deme.

Carole şimdiye kadar oynadığı tüm maçlarda Telles'ten daha iyi oynamıştır boşuna koridor hikayesi falan anlatma. Olcan da sol bek oynadığı her maçta Telles'ten daha iyiydi.

Telles patlama falan yapmadı neyin hayalini görüyorsunuz. Hücum 0, savunma 0. Oyun görüşü falan da yok. Aldığı pası geri vermesini yada üzerine bir oyuncu geldiği zaman kaleye kadar geri çekilip başka oyuncunun müdahale etmesini beklemesi bazı mallara göre pozisyon bilgisi falan oluyor. Herhangi bir yeteneği de yok. Bilekleri odun gibi kıvraklık 0. Hamle gücü yok, ters kademe yok. Ayakta duramaz sürekli yerleri öper, üflesen uçar fizik 0. Sorumluluk almaz en fazla aldığı pası geri verir, oyuna bir fark katamaz.

Şu kazığa neden 6 milyon verildiğini kimse açıklayamaz. Mancini kazığı işte alsın kazığını Inter'e soksun kurtulalım.

besiktas macindan sonra burak olayi kapanmisti bende coktan o bir .

Carole kusura bakmada BOK Tellesden daha iyi oynamistir. 4. lig macinda 2 gol atti diye daha iyimi .

geri kalani zaten nekadar bilgili (!) oldugunun kaniti

https://www.youtube.com/watch?v=h6Ep7ZZHQSc

al bak nekadar ileriye geriye gitmis ( sana 90 dklik maclarda verebilirdim ama kimse bakmaz)

Son düzenleme:
Carole bizim icin oldukca yetersiz.Ulan hamza elimizdeki tek sol beki gittin intere kiraladin ya abv

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Carole defans anlamında Telles den çok üstün sol bek. Hucum anlamında Telles daha iyi gibi duruyor şimdilik.
Telles ama savunma anlamında interde gelişmiş az çok ama yinede gerisinde Carole göre bence. Telles bu gelişimi italiada 1-2 sene sürdürecek ise carole hikaye olur

besiktas macindan sonra burak olayi kapanmisti bende coktan o bir .

Carole kusura bakmada BOK Tellesden daha iyi oynamistir. 4. lig macinda 2 gol atti diye daha iyimi .

geri kalani zaten nekadar bilgili (!) oldugunun kaniti

https://www.youtube.com/watch?v=h6Ep7ZZHQSc

al bak nekadar ileriye geriye gitmis ( sana 90 dklik maclarda verebilirdim ama kimse bakmaz)

Bu video nedir ya :D Malzeme yok sineğin yağı çıkarılmış resmen. Sabri için daha fazla malzeme bulunur.

Telles'in orta sahadan orta açmak dışında nasıl bir etkisi varmış hücuma merak ettim. 2 sene iledik bir numarasını görmedik. Savunmada sırıtmazdı ama oda 0 risksiz oyunu yüzünden di. Kör ölür bademgözlü olur cuk oturmuş bu konuya. Carole her anlamda daha komple bir bek.

Telles Caroledan çok daha iyi oyuncu,Hücum demek illa Caner gibi her kestiği ortayla pozisyon yaratmak değil,Pas alışverişi,top taşıması,Öndekilerle uyumu bunlarda etkili ben Tellesi beğeniyordum defansıda çok kötü değildi açık vermiyordu fazla,hücumdada opsiyon yaratıyordu,Pas atıldığında güvenilebilecek bir oyuncu tekniği ve kalitesinden ötürü.

Adamin denge problemi var sol onde oynasa daha verim alirdik elimizde tellesde dahil tam anlamiyla sol bek yok.

Bu Kadro yetersizliginde, bence Kiralik topcular hepsi geri alinip bir sans verilmelidir, yoksa Burak veya Umut gibi yetersiz forvetler hep oynar

Geri
Üst Alt