#13 Alex Telles

Bütün saçma sapan yediğimiz gollerde imzası oluyor bir şekilde Antalya, Rize, Kayseri, Bursa nasıl pozisyon alıyorsun anlamadım ki

solbekten çok sol açığa koymak lazım bunu. savunma anlayışı sıfır, onun yüzünden çok gol yiyeceğiz bu gidişle. tek artısı yaşı, inşallah zamanla öğrenecek savunmada neler yapılacağını

acik gibi oynuyor arkasi bombos kaliyor ama o ne yapsin sol aciga adam koymaz onun

hem bek hem acik gibi oynamsi bekleniyor.

ozaman arkasina bek koyunda acikta oynasin bari.

Bence sürekli bindirme yaptığı için yorgunluktan pozisyon hatası yapıyor.

Tapatalk

Adam iyi.Ama defansif zaafiyetleri çok fazla.Büyük futbolcu olmak istiyorsa ileri gidip gelmelerde yorulmayacak.Zaten daha yaşı kaç.Bu yaşta yorulacaksa bıraksın futbolu.Yanında Balta'nın oynaması da ona büyük katkı sağlıyor.Çünkü Hakan'ın solbek olarak defansif anlayışı kuvvetliydi.Telles'in açıkları kapatabiliyor.Ama oraya gerçek stoper koyarsak Chedjou,Semih vs. sıkıntı yaşarız

atin bu adami sol öne

sol beke koy hakan baltayi

stopere semih+zan

sag bek sabri oynasa da olur

forvete drogba, arkasina sneijder, sagina hajrovic

orta saha melo

Her yonu gayet iyi ve daha da iyi olacagi kesin..

Taraftarımız kaosu çok seviyor belliki. Maç özeti izle, 2. golde hatalıydı niye aldık seni de, yorum diye koysunlar buraya. Adamlar yıllardır kazma Selçuk Şahin'e bu kadar saydırmıyo. Forumda mesajlar filtrelenmeli arkadaş, kontrol edilmeli. Laf olsun diye bişeyler yazmayın şuraya.

Hemen de yerin dibine sokmuşsunuz adamı.Şu sezonda yapılan işlerin en iyilerindendi Telles'i almak.Ben oynadığı oyunu beğeniyorum.Seneye çok daha iyi olacaktır.

Alex Telles aradığımız kandır sol kanat için.Şu an takımın formu düştüğü için o da buna paralellik gösteriyor.Tek dezavantajı kademe yapamamasıdır.Bu yönünü geliştirebilirse çok iyi fiyata Avrupa'nın en büyük kulüplerine satabiliriz...

Sol açıkta oynatılması daha doğru olur diye düşünüyorum. Defansif eksikliklerinin aksine hücum yönü gerçekten iyi bir oyuncu. Ayrıca Telles'in sol açık pozisyonuna geçmesiyle Sneijder'i de forvet arkasında daha etkili kullanabiliriz.

Marcelo'nun ilk Real senesi geliyor hep aklıma güçsüz istekli ama yetersizdi..

Kanında var bu çocuğun..

Mutlaka bu sene olmasa bile adını ezberletecek Dünya'ya..

defansif yönü abartıldığı kadar zayıf değil Alabanın , Marcelonun , Evranın önünde Sneijder ve Selçuk oynasın da göreyim ben onları

Alex'in önüne koyacan Arda'yı rakibin sağ kanatını darmadağın ederler :D

Mermi manyağı yaparlar..

Baltayi sol bek koyup Alexi sol açik oynatsak sene sonuna kadar en azindan. Takimda kanat yok diye Sneijderi sol kanata hapsemenin anlami yok. Al sana uçurtma gibi kanat.

6m euro klas bir full back aldik, Telles'i getirene helal olsun.

Telles-Bruma-Sneijder üçlüsü gelecek senelerde takim için çok önemli olurlar umarim.

Baltayi sol bek koyup Alexi sol açik oynatsak sene sonuna kadar en azindan. Takimda kanat yok diye Sneijderi sol kanata hapsemenin anlami yok. Al sana uçurtma gibi kanat.

Katiliyorum. Bende bunu düsünmüstüm. Konya macinin konusunda da dile getirmistim. Hem Telles Sneijder ile cok iyi anlasiyor.

Sneijder mutlaka beyin olarak oynamali. Etrafini bir türlü süslememiz lazim geri kalan oyuncular ile. Ah keske Bruma sakatlanmasaydi.

Sezon sonuna kadar.

Ama o zaman Muslera haric defans komple türk olmasi lazim. Vallah benim icin uyar. Ha Zan ha Chedjou, su an hic bir fark yok. Aynisi Sabri ve Eboue icin de gecerli. Eboue artik cok ama cok düstü. Umut veya Buraga hazmedecegimize ön tarafta defans da Sabriye falan katlaniriz. Sabri yerine Veysel de olur.

Zan yerine Ceyhun ve ya Koray da olur. Artik pek farki olmaz diye düsünüyorum. Balta mesela sadece defans yapsin bek olarak. Alex tek basina o tarafi kullanabilecek kapasitede hücum hattinda. Drogba sakat galiba onun yerine Konya macinda Burak oynar nasil olsa. Ama geri kalan maclar icin ben bu kadroyu sahaya sürerim. Sol tarafta dedigim gibi Balta sadece defans yapar, risksiz oynar. Sag tarafta ise Sabri Hajro ya yardimci olur.

Muslera

Sabri Semih ZAN Balta

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Telles

Drogba

Geri
Üst Alt