#13 Alex Telles

Katiliyorum. Bende bunu düsünmüstüm. Konya macinin konusunda da dile getirmistim. Hem Telles Sneijder ile cok iyi anlasiyor.

Sneijder mutlaka beyin olarak oynamali. Etrafini bir türlü süslememiz lazim geri kalan oyuncular ile. Ah keske Bruma sakatlanmasaydi.

Sezon sonuna kadar.

Ama o zaman Muslera haric defans komple türk olmasi lazim. Vallah benim icin uyar. Ha Zan ha Chedjou, su an hic bir fark yok. Aynisi Sabri ve Eboue icin de gecerli. Eboue artik cok ama cok düstü. Umut veya Buraga hazmedecegimize ön tarafta defans da Sabriye falan katlaniriz. Sabri yerine Veysel de olur.

Zan yerine Ceyhun ve ya Koray da olur. Artik pek farki olmaz diye düsünüyorum. Balta mesela sadece defans yapsin bek olarak. Alex tek basina o tarafi kullanabilecek kapasitede hücum hattinda. Drogba sakat galiba onun yerine Konya macinda Burak oynar nasil olsa. Ama geri kalan maclar icin ben bu kadroyu sahaya sürerim. Sol tarafta dedigim gibi Balta sadece defans yapar, risksiz oynar. Sag tarafta ise Sabri Hajro ya yardimci olur.

Muslera

Sabri Semih ZAN Balta

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Telles

Drogba

Varsin defans Türk olsun. Elimizdeki yabanci defans oyuncularinin bir artisi yok. Sneijderi ortaya koyarak oyun akişini çok degiştirir. Telles kanatta uçar. Koray'da öbürlerinden bir eksigi yok. Bence oynasin.

Varsin defans Türk olsun. Elimizdeki yabanci defans oyuncularinin bir artisi yok. Sneijderi ortaya koyarak oyun akişini çok degiştirir. Telles kanatta uçar. Koray'da öbürlerinden bir eksigi yok. Bence oynasin.

Aynen. Adam adama kiyas yaptik mi defans da bir tek Balta-Telles kiyasi fark yaratiyor sadece. Eboue sezon sonu gidici. Chedjou bir türlü bekleneni veremedi. Stoperlerde zaten el üstünde tutulabilecek sadece Semih varbence. Ona da bir türlü kizamiyorum.Aciyorum cocuga biraz, Ujfalusi ile nasil güzel bir ikiliydi. Simdi her mac baskasiyla oynuyor yaninda. Son zamanlarda en azindan Balta ile oynuyor yan yana.

Bu dörtlü yeterli su an icin:

Sabri(Veysel) Semih Koray(Zan) Balta​

6m euro klas bir full back aldik, Telles'i getirene helal olsun.

Telles-Bruma-Sneijder üçlüsü gelecek senelerde takim için çok önemli olurlar umarim.

Yeteneksiz Trabzon tayfasi, Salihler malihler kalirsa Sneijder yazin kacar. Herif oynadigi futboldan zevk almiyor, gerginlesiyor. Bizimkiler gibi hersey para degil Hollandalilarda, herifin en buyuk hobisinin icine ettik Burak gibi yeteneksiz ile ayni takimda oynatarak. Burak gibi adam GSda oynadim diyecek ya, hemde her mac banko. Hemde Sneijderi sol kanatta oynatma pahasina. Hemde Drogba'yi playmaker oynatma pahasina (gecen sezon). Yaziklar olsun Burak'i su kulube sokana, yaziklar olsun Burak'i bu kulupte tutana ve oynatana.

Yeteneksiz Trabzon tayfasi, Salihler malihler kalirsa Sneijder yazin kacar. Herif oynadigi futboldan zevk almiyor, gerginlesiyor. Bizimkiler gibi hersey para degil Hollandalilarda, herifin en buyuk hobisinin icine ettik Burak gibi yeteneksiz ile ayni takimda oynatarak. Burak gibi adam GSda oynadim diyecek ya, hemde her mac banko. Hemde Sneijderi sol kanatta oynatma pahasina. Hemde Drogba'yi playmaker oynatma pahasina (gecen sezon). Yaziklar olsun Burak'i su kulube sokana, yaziklar olsun Burak'i bu kulupte tutana ve oynatana.

Burak'i kanatda oynatmak istedigi için o avatardaki adama yaziklar olsun.

Katiliyorum. Bende bunu düsünmüstüm. Konya macinin konusunda da dile getirmistim. Hem Telles Sneijder ile cok iyi anlasiyor.

Sneijder mutlaka beyin olarak oynamali. Etrafini bir türlü süslememiz lazim geri kalan oyuncular ile. Ah keske Bruma sakatlanmasaydi.

Sezon sonuna kadar.

Ama o zaman Muslera haric defans komple türk olmasi lazim. Vallah benim icin uyar. Ha Zan ha Chedjou, su an hic bir fark yok. Aynisi Sabri ve Eboue icin de gecerli. Eboue artik cok ama cok düstü. Umut veya Buraga hazmedecegimize ön tarafta defans da Sabriye falan katlaniriz. Sabri yerine Veysel de olur.

Zan yerine Ceyhun ve ya Koray da olur. Artik pek farki olmaz diye düsünüyorum. Balta mesela sadece defans yapsin bek olarak. Alex tek basina o tarafi kullanabilecek kapasitede hücum hattinda. Drogba sakat galiba onun yerine Konya macinda Burak oynar nasil olsa. Ama geri kalan maclar icin ben bu kadroyu sahaya sürerim. Sol tarafta dedigim gibi Balta sadece defans yapar, risksiz oynar. Sag tarafta ise Sabri Hajro ya yardimci olur.

Muslera

Sabri Semih ZAN Balta

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Telles

Drogba

Selçuk & Sabri out, Yekta & Veysel in

al sana mis gibi kadro

Selçuk & Sabri out, Yekta & Veysel in

al sana mis gibi kadro

Bana kalsa bende Selcuku oynatmam ama düşündüm. Burakı mı yoksa Selçuku mu kesmesi daha olası diye. Selçuk kesilmeyi 100% hak ediyor aslında. Veyselin de Sabri yerine oynayabileceğini berlirtmiştim yukarıda pos bıyıklı Şino kardeş :)

I am the one who knocks!

Sol acik oynarsa nasil defansif yonunu gelistirsin? Bari mantikli yorum yapsak. Daha henuz 21 yasinda, siz Marcelo nun 21 yasindaki halini hic gormediniz ozaman. Ayni Telles gibiydi. Oynaya oynaya daha da iyi olacaktir. Tabiki bazen taktik icabi veya zorunluktan sol acik oynayabilir ama gelip sacma sapan devsirme moduna gecmeyin hemen.. Sonra gidip yine mi solbek arayalim elimizde bitane varken?

Bana kalsa bende Selcuku oynatmam ama düşündüm. Burakı mı yoksa Selçuku mu kesmesi daha olası diye. Selçuk kesilmeyi 100% hak ediyor aslında. Veyselin de Sabri yerine oynayabileceğini berlirtmiştim yukarıda pos bıyıklı Şino kardeş :)

I am the one who knocks!

Burak olmasa Selçuk nasıl oynar acaba bunu çok merak ediyorum. Selçuk kesip atılacak bir oyuncu değil aslında, ama bu aralar Yekta formayı daha çok hak ediyor.

Böyle bir durumda olması beni üzmüyor değil.

telles bruma hajrovic sneijder melo muslera semih bunlar olmasa bu takım çekilmez

kendini gosterme donemi chelsea maciyla bitince yayacak HERHOLF

Önünde kanat olmayan her bek zorluk çeker, hele bizim gibi takım için daha fena.

Savunmada yerinde müdahaleleri vardı ancak geri dönüşlerde sıkıntı yaşayabiliyor. Bu da tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor.

Böyle bir takımda onunda haliyle performansı düşüyo, takım rezilleri oynuyo.

1 seneye herkes satılması gerektiğini konusunda hem fikir olur.

vay be tellesi de beğenmez olmuş millet. ne görgüsüz kifayetsiz taraftarız biz. önünde kanat oyuncusu olsa uçar telles

Geçen sene Rieranın önündede bek yoktu hatırlatırım.

Geri
Üst Alt