#13 Alex Telles

dünkü hazırlık maçında birebir kaldığı pozisyonlarda problem yaşamış sol bekimizdir. bunun yanında takım olarak kanat atakları ve defansı konusunda cidden problemlerimiz var. tek kişinin kanattan yardırmasını yada tek kişinin kanatı savunmasını bekliyoruz. dünkü maçta rapid'in kanatı nasıl savunduğuna bakın, biz tek kişi ile oradan atak yapmaya çalışırken adamlar genellikle iki kişi yardımlaşarak savundu. biz ise rakip ataklarda tek kişi savunmaya çalıştık kanatı. bu olayı çözemediğimiz ve yardımlaşamadığımız takdirde kanatlarımız işlemeyecek ve kanatta oynayan adamları beğenmeyeceğiz.

(magius - 24 temmuz 2014 09:57)

GS SÖZLÜK

Kısacası takım oyunu.1 kişiden mükemmel savunma 1 kişiden maçı çevirme bekleniyor.Futbol bireysellikle değil takım oyunuyla oynanıyor takım savunması iyi olmazsa takım olarak atak yapmak gerekir.Bizim takım içinse Burak Yılmaz ın geçen sene dediği bu sene bizden iyi takım olmamız beklenmesin seneye düşüncesi ön plana çıkıyor.10 günde takım olunmayacağını anlamak gerekiyor.

Ünal Aysal takımı soyuyor diyen çıkmadı mı daha bu başlıkta?

Kontejan harcanacak oyuncu degil. Anladıkki bir bekin sadece hücuma destek vermesi yetmiyor, evvela savunma yönü güclü olmalı ve önündeki kanatın acıklarını kapatabilmeli.

yabancı sınırı olmasaydı iyi bir yedek olabilirdi cok genc henüz ama kontenjan yiyecek kalibrede degil an itibariyle

Ben maç özelinde söylemiyorum zaten herkes Chealse maçı olsun veya türevleri maçta göğe çıkartıyordu bu arkadaşı o zamanda söylemiştim eyvallah yetenekli topçu,hızlı,ayağı düzgün falan filan ama bu adam sol bek değil yani şu haliyle değil en azından çünkü defansif yönü çok çok zayıf bir bek oyuncusuna göre.

Dunku gibi oynayacaksa emre tosun sol bek oynasin

Ayrica gecen sezon da soylemistim, telles solbekten ziyade sol orta saha veya sol kanat oyuncusudur diye. En azindan orada daha cok verim alacagimizi dusunuyorum. Kendini fiziken ve taktiksel degistirebilirse baska tabi.

Marcelo Real Madrid'e geldiği ilk yarım sezon defansı kral gibi yapıyordu bu nasıl yapamaz yahuuuu hem Brezilya'nın en iyi beki diyorlaaaaardı!!!11!!!!1!!!

Olcan'ın geride, Telles'in ileride denenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Son yılların belki de en balon transferi. Amrabat'tan bile balon bence.

İlk maçlarda çok iyiydi sonra ne oldu bilmiyorum ama henüz kendini kanıtlamamış bir solbeke 7m vermek büyük hataydı ne olursa olsun

Ne kadar boş bi taraftar kitlemiz var. Bakıyorum mal mal yorumlarla dolmuş burası.

I am the one who knocks!

Hemen dunyalari oynucak diye bisey yok millet. Ben hic isinamadim telles'e geldiginden beri, ama henuz 21 yasinda daha ogrenecek cok seyi var. Ve bizim tellese zaman vermemiz gerekiyor. Oynuya oynuya gelistirmesi icin kendini. Zaten turkiye de uc buyuklerde oynamak yetenekler icin cok yanlis bir yer aslinda, cok baski oluyor taraftardan yanlis yapilinca.

Telles de bi performans yükselisi olmaz ise kendisini cokca +3+1 de bulabilir

* LG G2 Tapatalk *

genç oyuncu eksiklerini giderebilir ama 7 milyon Euro verdiğim oyuncu gencde olsa yaşlıda olsa hazır olacak , transferde işbilmezliğin bir diğer örneği..

Zamanında almadık Kolarov'u şimdi Telles'i eleştiririz .

Allah belasini versin hazirlik macinda insan bu kadar kotu uynarmi!!! Hicmi hazirlik yapmadin?

Ayroca yonetim is bilmez

Bulent tulun defol

6 sampiyonluk

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geldiğindede söylemiştim 1-2 milyon €'luk vasat adamı bize 7 milyon €'ya kakaladılar.

Gesendet von meinem iPad Air mit Tapatalk

:dejection: omg

beynim stop etti..

Şu an oynadığı oyun asla 6 Milyon Euro etmez ama biz daha iyi oynama ihtimaline verdik zaten.

Gelişimini görmek lazım, ama iyi çalışmıyor da diyorlar.

Bruma, Telles, Koray, Semih gibi isimler sürekli ekstra idman yapmalı çünkü gelişebilir durumdalar.

Semih bunlar arasında en önde olanı ama onun da eksikleri var.

Geri
Üst Alt