Aras Demircioglu
Sarı Üye
- 23 Mayıs 2011
- 310
- 0
- 976
Boş konusanı banlayacaksın arkadaş yokmu böyle bir kural .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alex Bruma ikilisini görmek istiyorum artik. Yakin yikin su sol kanat'i. Mesela su:
Muslera
Veysel? Semih Koray? Alex
Melo
Selcuk? Sneijder
Olcan Burak Bruma
Boş konusanı banlayacaksın arkadaş yokmu böyle bir kural .
Bir Basbakanin karsisinda 70 yasinda defans oyuncusu daha topa vurmadan alkislarken attigi golü 3 gün kutliyan bir Ülkede,daha 6 ay önce ilk macinda inanamiyorum gözlerime bizimde artik Bekimiz var naralari atan taraftarin bir hazirlik macinda ayni oyuncunun Futbolculugunu tartismasi normaldir.
Hala burdasin
Ben sana kemik atmadım ufaklık , ha diyorsan ki ben boş konusuyorum he o zaman doğru posta alıntı yaptın , cuk oturdu örnek 1 oldun
Carlinhos resimleri koyup güya Fatih Terim´e laf sokanlar, simdi Telles´i mi begenmiyor ?
Hem genc oyuncu istiyorsunuz, hemde genc oyuncu transfer edilince tahammül edemiyorsunuz eksiklerine. Arkadaslar gidip Brezilya´dan ofansif yönlü bir sol bek aliyorsaniz, ve bu oyuncu genc ise, savunma anlyasinda hatalar olacagi zaten olagan bir seydir. O yüzden zaten "gelistirmek" diye bir sözcük vardir, genc oyuncu aliyorsun cünkü genc futbolcular gelismeye cok daha fazla aciktir. Alex Telles defansif anlayisini gelistirirse, ve ona bu konuda yardimci olacak olanlar Teknik Ekip´de dir, ozam avrupa´da üst düzey, yada iyi beklerden olabilir.
Herkez yardiran, süratli ve ofansif katki veren bir bek ister, ve Telles zaten böyle bir bek. Ancak zaten bu sekilde oynayan bekler defansi taktik anlamda her zaman zorliyacaktir. Cünkü öne cikip, cizgiye kadar inip bir orta yaptigin an, ve o orta kontra atagi dönüstügü an, zaten bir bek olarak defansta yerini alma sansin yok, ve bu her türlü rakip icin bos bir alan demek. O alani baska bir takim arkadasinin kapatmasi demek, baska yerde alanin acilmasina neden olacaktir...
- Telles ileri kontrollü bir sekilde cikmayi ögrenmeli, cünkü her öne cikttiginda defansta bir delik aciliyor. Ve bu zaten tecrübe ile asilacak bir sey.
- Vücudu biraz daha güclenmesi lazim, ikili mücadelerde diri kalmasi icin.
- Hücum oyuncusu top ile üzerine dogru drippling yaparken, alanini kapatmayi ögrenmeli. Hamleyi erken yapip, calim yedigin an onun telafisi olmaya bilir
Iste genc oyuncuyu zaten bu yüzden alirsin, kendisini gelistirsin diye. Bence Telles zaman ile kendini gelistirecektir ve umarim kendini gelistirmeyi ve yenilemeyi hic bir zaman birakmaz.
Keşke önceden gelişmişini alsa
Keşke önceden gelişmişini, güçlenmişini alsaymışız.
Defanstaki acemilikleri başımıza çok iş açtı geçen sezon. Potansiyeli olabilir ama 5 yabancıdan biri olabilecek kadar fark da yaratamadi henüz.