Muslera
Tarık - Semih - Gökhan - Hakan
Melo - Dzemaili - Olcan
Sneijder
Burak Pandev Olcan
Olcani unutmussun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera
Tarık - Semih - Gökhan - Hakan
Melo - Dzemaili - Olcan
Sneijder
Burak Pandev Olcan
yoh hıaaaa
komedi
at mı
he he
teleş haklı
adam ince görmüş kimse anlamamış :/
nokta tespitlerim
Kendisini toparlayacaktir, biraz zamana ihtiyaci var. Bana kalsa ligin 2.yarisina kadar beklerim elestirmek icin, ondan sonrasi yavas yavas belli olur.
Shaktar'li Brezilyalilar da 1.5-2. senelerinden sonra katki vermeye basliyorlar. 3-4 sezon gosterdikleri performansla buyuklerin gozune giriyorlar. Portekiz haricinde avrupaya transfer olan Brezilyalilarin uyum sureci nedense hep 1.5-2 yil suruyor.
Coutinho'dan tutun Willian ve Bernard'a kadar ilk sezonlari hep vasat gecen Brezilyalilar listesini istedigimiz kadar uzatabiliriz. Chelsea'li Oscar (ilk 4 ay. iyi gerisi vasatdi)ve PSG'li Moura'yi da bu listeye dahil edebilirz.
Alex bile yuhalanmisti.
Artik kulturden midir yoksa futbol tarzindan midir cozemedim pek fakat yetenekli genc Brezilya'lilarin ayak uydurmasi uzun suruyor gibime geldi.
Bu sene eger 10-15 mac birseyler gostermezse isi zor Telles'in. Seneye kadar sabredebilecegim, beni umutlandiracak performansi gostermesi lazim. Duzenli olmasa da, iste bu! diyebilecegimiz maclarin olmasi sart.
Evimizde oynadigimiz Chelsea macindaki performansi kistas alabilecegim Telles performansini sezonun 2. yarisinda sik sik gormek istiyorum..
Takım hızlı oynarsa, boş alan olursa Telles yardırır . Ama statik oynarsak önünde 3 kişi varken Tellese atıyor.Telles napıcak? şişiriyor.
Sabır etmek gerek.Şu var ki bizim taraftar sabırsız kardeşim hazır topcu getireceksin hele hele yabancı sınırı varken risk en düşük olmalı!! Çoluk çocuğu senelerce gelişecek diye beklemek saçmalık..
:dejection: