#13 Alex Telles

Tarik-Bruma ikilisi birlikte oynarsa full otoban olur.
Şuanda durum aynı zaten. Telles' in boş koşuları sol bek bölgesinde boş alan bırakıyor. Ayrıca Sniejder sol koridorda defansa yardım etmediği için pek farkı yok. Bugün Hakan iyi gününde olmasaydı o bölgeden belkide gol gelecekti. Bruma ayrıca sağda da oynayabilir. Maç içinde kanat değiştiriyor zaten.

GT-I9300 Tapatalk

Şuanda durum aynı zaten. Telles' in boş koşuları sol bek bölgesinde boş alan bırakıyor. Ayrıca Sniejder sol koridorda defansa yardım etmediği için pek farkı yok. Bugün Hakan iyi gününde olmasaydı o bölgeden belkide gol gelecekti. Bruma ayrıca sağda da oynayabilir. Maç içinde kanat değiştiriyor zaten.

GT-I9300 Tapatalk
Kac mactir atak yemedik sol kanadimizdan fizik olarak Telles güclenmeli ve o kanatta Sneijder yerine gercek bir sol kanat oynamali. Telles'in defansif olarak eksikleri var ama gelisme kaydediyor son 5-6 mactir. Tarik oynarsa sol veya sag kanatta degerlendirilmeli. SL'de en az 6-7 gole sebebiyet vermistir Tarik. Ondan bu hali ile bek olmaz. Takimda savunmasi en kötü bek.

mabedde maç seyretmek muhteşem bir duygu alex tellesi ilk defa çıplak gözle seyrettim ilk yarı takımla birlikte takımın en kötüsüydü ama 2. yarı bana göre mükemmel oynadı 12-13 m € verilmiyorsakesinlikle satılmamalı hamza hoca ile beraber çok daha iyi olacaktır.

Bu tellese kötü berbat iğrenç diyenler orda hakan Balta oynarkende aynısını diyorlar riera oynarkende kim var arkadaşlar sol bekte lahm varda hocami oynatmiyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hatalari ve konsantrasyon eksikligi bol, lakin cok iyi tobcu her mac oynamali.

Alex tam 4-3-3'ün orta solunda oynayacak oyuncu. Ne tam bir bek, ne tam bir açik. Ortalarini bir türlü düzeltemedi. Defansif müdahaleleri hala zayif. herseye ragmen rakibi yipratiyor sol tarafta.

Uygun fiyata giderse kimsenin sesi çıkmaz heralde savunması berbat hücumda da iyi olduğunu söyleyemem.

ya el insaf be arkadas!daha adam toplamda bir sezonu doldurmadi.
geldiginden beri boktan yabanci kisitlamasi,3 farkli hoca ile calismasi,farkli ülke farkli lig,adaptasyon sorunu yasamasi sasilacak bir durum degil..hani mükemmel bir ortam falan vardi da bu mu rezil oynuyor..
tutar diye bir iddiam yok,ama adami daha bir yil bile dolmadan asmanizi aklim almiyor..

☆$☆

ya el insaf be arkadas!daha adam toplamda bir sezonu doldurmadi.
geldiginden beri boktan yabanci kisitlamasi,3 farkli hoca ile calismasi,farkli ülke farkli lig,adaptasyon sorunu yasamasi sasilacak bir durum degil..hani mükemmel bir ortam falan vardi da bu mu rezil oynuyor..
tutar diye bir iddiam yok,ama adami daha bir yil bile dolmadan asmanizi aklim almiyor..

☆$☆
Reis ben asmadım

Bu kadar çömez oyuncular bu takımda oynamamalı. Gelecekte R.Madrid'in beki olabilir ama o gelecek icin bizde 2-3 sene hatalar yapıpı pisecegine devre arası gidip yerine fit, deneyimli bir sol bek gelsin, takıma katkı sağlasın.

Defansı çok kötü. Cılız ve kuvvetsiz. Dün ilk golde, bu nedenle yere düştü ve yedik.

Dün akşam biraz ofansa yardım etti ama yetersiz tabiki. Rieara'nın yarısı etmez bence.

Defans diye bi olay yok adamda koy sol açığa oynasın

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kac mactir atak yemedik sol kanadimizdan fizik olarak Telles güclenmeli ve o kanatta Sneijder yerine gercek bir sol kanat oynamali. Telles'in defansif olarak eksikleri var ama gelisme kaydediyor son 5-6 mactir. Tarik oynarsa sol veya sag kanatta degerlendirilmeli. SL'de en az 6-7 gole sebebiyet vermistir Tarik. Ondan bu hali ile bek olmaz. Takimda savunmasi en kötü bek.

Ya sen ne boş konuşuyorsun.İlk yarı telles yüzünden 5 lik olacaktık.Hala atak yemedik diyor herife bak ya.

Burak yılmaz koydukça nasıl hoplatıyor fenerlileri değil mi ayrıca.Bütün burak yılmaz nefreti olan fenerlileri nasıl kucaklıyor kralımız değil mi renktaş.

Defansı çok kötü. Cılız ve kuvvetsiz. Dün ilk golde, bu nedenle yere düştü ve yedik.

Dün akşam biraz ofansa yardım etti ama yetersiz tabiki. Rieara'nın yarısı etmez bence.

Rieranın gözünü seveyim.Gelmez onun gibisi kardeşim.

Bu çocugun bir iki sezon kiralık oynaması gerek başka takımlarda.Şuan çok yetersiz.

Ya sen ne boş konuşuyorsun.İlk yarı telles yüzünden 5 lik olacaktık.Hala atak yemedik diyor herife bak ya.

Burak yılmaz koydukça nasıl hoplatıyor fenerlileri değil mi ayrıca.Bütün burak yılmaz nefreti olan fenerlileri nasıl kucaklıyor kralımız değil mi renktaş.

Adam bu maç için konuşmuyor genel olarak son maçlarda savunmasını biraz da olsa geliştirdiğini söylüyor. Ayrıca sol kanattan bu kadar atak yememizin bir sebebi de Sneijder'dir. Burada Sneijder'e kızamıyorum çünkü adam elinden geleni yapıyor. Bir ofansif ortasaha oyuncusu ancak bu kadar savunma yapabilir. Savunma gücü en düşük oyunculardan birini sol kanat oynatıyorsan, o kanattan gelecek ataklara da hazırlıklı olacaksın.

Geri
Üst Alt