#13 Alex Telles

haftaya ilk 11 başlarsa sürpriz olmaz benim için

Sol önde bekte oynadıgından daha verimli oynuyor.Fener macında hakanı beke cekip önüne telles baslanabilir.Kuyt öküzü içeri girip kafa toplarında çok etkili.Balta burada oyun zekasıylöa devreye girer.Gökhanıda telles iyi tutar.

Maci izleyemedim ama özetten gördügüm kadariyla iyi oynamis. Ilk 11'i hak ediyor.

Fener maçında Hakan-Telles oynamalı. Hakan bu tip maçlarda baya fark yaratıyor Yasin formda olsa da bazen egoistlik yapıyor. Telles hem hızlı hem teknik hem de savunmaya yardım ediyor umarım bu ikili oynar.

Şikecilere karşı mutlaka sol bek olarak başlamalı. Olcan sol açık olarak başlamalı.

İyi mi kötü mü karar verin bi mac Carlos öbür mac Çağlar muamelesi yapiyosunuz adama

hücumda bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yine bütün ortaları isabetsizdi.

savunması hala berbat.

telles ıçın her zaman ıyı futbolcu dedım.halada savunuyorum.ileri gerı maç boyunca calışıyor.teknıgı ıyı.tempolu futbolcu.önumuzdekı sene orta yapan bır telles dusunun kaç para eder.

yaptigi iki assist vardi tekini sinan gumus denen guresci kacirdi digerinide pandev degerlendiremedi... kadikoydeki performansini merak ediyorum simdiden.

Gelişim gösteriyor, hücum yapmayı seven bir bek zaten, Sinan ve Sneijder ile iyi anlaşıyor, pozisyon alması ilk zamanlara göre daha iyi, en sinir bozucu tarafı %80'i isabetsiz olarak bile sayılmayacak kadar kötü ortaları, bu yönünü çalışarak, tekrar yaparak geliştirebilir. Orta açma işi ayak alışkanlığı gerektirir, Telles işi gücü bırakacak antrenman sonrası bol bol orta atacak.

bu adam ne zaman yaptığı ortaları önünde zıplayan rakipten geçirdi o zaman kendisinden bahsettirmeye başlar.

Geri
Üst Alt