Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
iyiydi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emin misiniz bunun Brezilya'lı olduğundan adam Yekta'dan daha düz topçu çıktı.
carpilirsin son oynadigi her mac iyidi. Hele dün
iyiydi
Telles'den iyi sol bek olur Isa, çocuk defansif anlamda kendisini çok gelistirdigini düsünüyorum. Yeterli mi? Henüz degil ama belirli bir zaman sonra istedigimiz seviyeye ulasicagini düsünüyorum.Şükrücüm görüşlerinin çoğuna katılılıyorum lakin ben iyi olmadığını düşünüyorum. bir tane kontraya çıktığı pozisyon dışında hatırlamıyorum bile. sence neresi iyiydi ?
Savunması olcandan fark yaratacak kadar iyi değil
olcan orta yapabiliyor telles yapamıyor.
orta yapamayan bek çekilmiyor başka sorusu olan?
Olcan savunma yapmıyor ki Telles ile kıyaslayalım. Olcan ile Telles arasında savunma farkı görmemek için maçların sol tarafını kapatmak gerek. olcan orta yapabiliyor dediğimiz de 1 asist. Yedirdiği goller verdiği pozisyonlar çuvalla.
Olcan'a kızmıyorum yanlış anlaşılmasın. Olcan sol bek olarak Telles'i kesemez hayatta. Telles mükemmel değil zaten ama daha iyi sol bek olduğu açık. Üstelik sürekli ilerleme halindeydi. Fener maçında da çıkana kadar o kanadı hem savunma hem hücum anlamında domine ediyordu. Ne zamanki o çıktı Kuyt ve Emenike dönüşümlü dümdüz ettiler orayı. Gol dışında bütün atakları sol taraftandı. Dün de Olcan daha 20. saniyeden maçın 94. dakikasına akdar pozisyon verdirdi. Adam oynmayı bilmediği için ve özellikle yüksek ters toplarda sürekli rakibe vurdurduğu için rakibin en az 15-20 metre gerisinde durarak bu açığı telafi etmeye çalışıyor. bu da rakibe sağ kanada rahatça uzun top atma imkanı veriyor. Maçı geniş açıdan ve topa odaklanmadan izlerseniz bu detayları da görebilirsiniz.
Tellesi tekrar solbekte izleyince dediğimi anlayacaksınız.
Hızlı değil fiziği olcandan kötü ortaları berbat
ayrıca olcanın 2 asisti var sanırım tellesin sezon boyu yaptığı isabetli orta sayısı 2.
dediğim gibi tellesi izleyince tekrar hatırlayacağız.
pas veremeyen orta açamayan futbolcuları kabullenemiyorum Şükrü reyizHersey ofansif ile çözülmez
Telles defansif anlamda Olcandan daha iyi oldugu belli