#13 Alex Telles

anlatma

iyi oynadı/iyi oynamadı/kötüydü msjıma başka şeyleri örnek gösterip kendince akıllı olmaya çalışıp cevap yazacaksan o zaman böyle ASS olup kalırsın

yiyosa başka beğenmeyenlere çat? o konuda herkes iyi iyi yazarken tek ben kötü yazınca saldırmak kolay

ama yemedi, şimdi atasözü falan koyuosun, git işine bi daha da veletlik yapma

SELAMET
oglum amma artistsin sen vallah nasil buyutmusler seni herhalde karanlik bir odada falan yazik gunah vallah. 10000 kere ceza almis bir zatsin hala burada ''olgun'' tavir gosterme cabasindasin nediyem sana ben.

Sana normalce bir cevap verdim sen gittikce uzattin istersen tekrar okuyu ver unutmus olabilirsin. Habire ''intellegent '' gozukme cabasi falan herhalde sosyal anlamda pek olumlu referanslarin da yoktur neyse ben oralara girmim. Beni taniyanlar biliyor zaten ben burada herkesle zamani geldiginde catisirim kimseden urkmem.

Ama tabiki 365 gunun yarisi cezali gectigi icin bunlari kacirman gayet normal Cund bey..

oglum amma artistsin sen vallah nasil buyutmusler seni herhalde karanlik bir odada falan yazik gunah vallah. 10000 kere ceza almis bir zatsin hala burada ''olgun'' tavir gosterme cabasindasin nediyem sana ben.

Sana normalce bir cevap verdim sen gittikce uzattin istersen tekrar okuyu ver unutmus olabilirsin. Habire ''intellegent '' gozukme cabasi falan herhalde sosyal anlamda pek olumlu referanslarin da yoktur neyse ben oralara girmim. Beni taniyanlar biliyor zaten ben burada herkesle zamani geldiginde catisirim kimseden urkmem.

Ama tabiki 365 gunun yarisi cezali gectigi icin bunlari kacirman gayet normal Cund bey..

saçma ad hominem argümanlarla gerçek zekanı gösterdin

orjinal tartışmayla ilgili laf et ya da hiç etme
boş adam

güray sol kanat o yüzden sağda etkili olmamış olabilir, ben tellesten uzman defans görmedim. kötü de değildi defansı her zamanki gibi kolay çalım yemesi hariç (akhisarın dandik olması da bunda etkili olmuş olabilir)
tellesin topu kullanamamasından da bahsedebiliriz güraydan bağımsız olarak heral?
Telles teknik olarak takımdaki bütün beklerden iyi sadece kuvvetlenmeli. Sabri'ye Telles'den fazla puan verdiğini gördüm. Sabri'nin defansif anlamda berbat olduğunu 10 senedir anlamamışsın.

Telles teknik olarak takımdaki bütün beklerden iyi sadece kuvvetlenmeli. Sabri'ye Telles'den fazla puan verdiğini gördüm. Sabri'nin defansif anlamda berbat olduğunu 10 senedir anlamamışsın.

biliyorum berbat olduğunu ama bugün herhangi bir berbatlığını görmedim
hücum olarak tellesten çok daha iyiydi
özet: bugün tellesten iyiydi

Tam bir fiyasko, umarım seneye takımda olmaz.

Nesi beğenildi anlamadım.Vasat üstü oynuoyor o kadar.Ben Bruma ve Telles'ten umudu kestim.

Bumu iyi performans ? En iyi hali faydasız olan bir adam bu. Büyük kazıktır.. Sabri'den etkili olmayan adama 6 milyon verildi.

Yine ne savunmada iyiydi nede hucumda.1 tane düzgün orta açamadı her zamanki gibi.Karşısında allahtan hızlı bir oyuncu yoktu ondan fazla açık vermedi gözüktü.İnanılmaz güçsüz ve çelimsiz.Adam daha koşarken güçsüzlükten yere yığılıyor.Kazma Sabri bile bundan daha çok oyunun içinde.

Caner erkin >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>telles

Geri
Üst Alt