- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
dinlediğim kişiler değiller, hasan şaş konusuna msj yazıldı o yüzden baktım tesadüf tellesten bahsettiler
nontvsporu acma hic. Inan bana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dinlediğim kişiler değiller, hasan şaş konusuna msj yazıldı o yüzden baktım tesadüf tellesten bahsettiler
oglum amma artistsin sen vallah nasil buyutmusler seni herhalde karanlik bir odada falan yazik gunah vallah. 10000 kere ceza almis bir zatsin hala burada ''olgun'' tavir gosterme cabasindasin nediyem sana ben.anlatma
iyi oynadı/iyi oynamadı/kötüydü msjıma başka şeyleri örnek gösterip kendince akıllı olmaya çalışıp cevap yazacaksan o zaman böyle ASS olup kalırsın
yiyosa başka beğenmeyenlere çat? o konuda herkes iyi iyi yazarken tek ben kötü yazınca saldırmak kolay
ama yemedi, şimdi atasözü falan koyuosun, git işine bi daha da veletlik yapma
SELAMET
oglum amma artistsin sen vallah nasil buyutmusler seni herhalde karanlik bir odada falan yazik gunah vallah. 10000 kere ceza almis bir zatsin hala burada ''olgun'' tavir gosterme cabasindasin nediyem sana ben.
Sana normalce bir cevap verdim sen gittikce uzattin istersen tekrar okuyu ver unutmus olabilirsin. Habire ''intellegent '' gozukme cabasi falan herhalde sosyal anlamda pek olumlu referanslarin da yoktur neyse ben oralara girmim. Beni taniyanlar biliyor zaten ben burada herkesle zamani geldiginde catisirim kimseden urkmem.
Ama tabiki 365 gunun yarisi cezali gectigi icin bunlari kacirman gayet normal Cund bey..
Telles teknik olarak takımdaki bütün beklerden iyi sadece kuvvetlenmeli. Sabri'ye Telles'den fazla puan verdiğini gördüm. Sabri'nin defansif anlamda berbat olduğunu 10 senedir anlamamışsın.güray sol kanat o yüzden sağda etkili olmamış olabilir, ben tellesten uzman defans görmedim. kötü de değildi defansı her zamanki gibi kolay çalım yemesi hariç (akhisarın dandik olması da bunda etkili olmuş olabilir)
tellesin topu kullanamamasından da bahsedebiliriz güraydan bağımsız olarak heral?
Arada sirada sohbet ediyoruz onunla belki birseyler ogreniriz diye ama hep yaniliyorum
ne diyon bebe
alper abin tokadı yedi sen de tersini yeme
Telles teknik olarak takımdaki bütün beklerden iyi sadece kuvvetlenmeli. Sabri'ye Telles'den fazla puan verdiğini gördüm. Sabri'nin defansif anlamda berbat olduğunu 10 senedir anlamamışsın.
Ulan Cund bi büyüyemedin , troll geldin troll gidiyosun , acıyorum sana.![]()
fmye dön velet
ilgi çekmeye çalışma
Ulan Cund bi büyüyemedin , troll geldin troll gidiyosun , acıyorum sana.![]()
Ne zaman adam olmayı öğreneceksin be Cund.![]()
Görende ilk yarı sol kanadımız değil sağ kanadımız otoban gibi işledi zannedecek.biliyorum berbat olduğunu ama bugün herhangi bir berbatlığını görmedim
hücum olarak tellesten çok daha iyiydi
özet: bugün tellesten iyiydi