Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.910
- 3.724
- 358
Bjk maçlarında izledim vasattı sanmıyorumbrezilyali, porto da oynuyor, son iki sezondur CL'de ve Ligde cok ama cok iyi maclar cikarip + skor katkisi bir hayli fazla. 15-25 arasi problemsiz gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk maçlarında izledim vasattı sanmıyorumbrezilyali, porto da oynuyor, son iki sezondur CL'de ve Ligde cok ama cok iyi maclar cikarip + skor katkisi bir hayli fazla. 15-25 arasi problemsiz gider
Bjk maçlarında izledim vasattı sanmıyorum
Tosic kendi kalesine attıIlk bjk macindada assisti yokmuydu?
Tosic kendi kalesine attı
Kendi kalesine asist mı sayiliyormus
Kendi kalesine asist mı sayiliyormus
Bu terimleri ilk defa duydum puanlama sisteminde geçiyor genelde bunlarTop tellesden ortalanmis ya da pas olarak rakip kendi klesine atarsa evet. Penalti cikaran da Assisti aliyor mesela
25in yüzde 10u 2.5 milyon degil mi niye 1.85 aliyoruzEverton'dan 17M€ bonservis bedeli karşılığında Ross Barkley'i kadrosuna katan Chelsea, transferdeki ikinci hamlesini Alex Telles ile yapmaya hazırlanıyor.
Chelsea, Alex Telles'i 25M€ bonservis bedeli ile transfer ederse Galatasaray bu transferden satış karının %10'u oranında pay alacak;1.85M €
25in yüzde 10u 2.5 milyon degil mi niye 1.85 aliyoruz
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)
25in yüzde 10u 2.5 milyon degil mi niye 1.85 aliyoruz
Samsung Galaxy S8+ / Tapatalk (^_^)