Cevap: # Dany Achille Nounkeu

ujfalusiyi dinlendiremezler yani. oynar niye oynamasın. ben birtek neden 3.300bin euro niye verildi ordayım. cok para bence.

Barış ben ujfanın istikrarlı ve skatlık kart sorunu olmayan bir adam olması hasebiyle yazdım .3.5 Milyon bu adam veriyoruz da melonun yıllık ücretini 1 milyon euro düşürmek için neden 40 takla atıyoruz ona anlam veremiyorum umarım başarılı olur ben haksız çıkmayı çok isterim Galatasarayım kazansın ben g.t olayım ama mantalite sakat kardeş ondan korkuyorum ...

Barış ben ujfanın istikrarlı ve skatlık kart sorunu olmayan bir adam olması hasebiyle yazdım .3.5 Milyon bu adam veriyoruz da melonun yıllık ücretini 1 milyon euro düşürmek için neden 40 takla atıyoruz ona anlam veremiyorum umarım başarılı olur ben haksız çıkmayı çok isterim Galatasarayım kazansın ben g.t olayım ama mantalite sakat kardeş ondan korkuyorum ...

zaten meloyu almazlarsa harbi deli olurum. inşallah öyle sacma işler yapmazlar. bencede sacma olur bu adama 3.300 bin euro verip meloyu almamak. ben öbür transferleri bekliyorum bakalım kimleri alıcaklar.

Hızdan filan bahsetmeyin kendinizi avutuyosunuz resmen Sabri hızlı da ne oluyor.Bu adamı büyük maçlar dışında takip eden kaç kişi vardı hadi bunu geçtim İnönü'de bu sezon oynadığı futbolu bizde oynasın adamı asarız bu kadar net diyorum.

Hele ki böyle bir adam 3.5 milyon vermek çok entresan gerçekten.O zaman bu parayı veren 5 te verir git daha kalitelisini al gel.

Herkes Türkiye'yi tanıyor diyor da biz bunun için mi kadro kuruyoruz şimdi yoksa Avrupa için mi??

Fatih Terim'i çok severim kararlarına da saygı duyarım ama bu tercihi bir garip.

Bu adamı Ts alsa iyi adam olurdu benim için de adamı hedefleri olan bir Galatasaray için çok maliyetli ve yetersiz.

Uljfalusi see sonunda bırakacak çok büyük bir ihtimal,Servet de gitti,Gökhan duruyor,göbekte çok güzel bir dörtlü rotasyonumuz oldu. Ujfa seneye yerini direkt olarak Dany'e bırakacak ve bana göre bayağı bir izlediğim kadarıyla Dany ile Semih yıllar süren bir ikili olabilir savunmada.

Çok erken asıp kesiyorsunuz biraz da oyunuyla karar verin.

Bir de şu yandan düşünün, Dany'nin alınması için 3.5 milyon Euro veren bir kulübün demek ki oyuncuya harcayacak parası var,beleş transfer peşinde değil. 7 oyuncu alınacak dendi,bunun 2 sinin tanınmış oyuncu olacağı kanaatindeyim,7 de 7 süper yıldız beklemeyin,henüz o kadarlık bir para musluğumuz yok,ama gün gelir o da olur,yeter ki her gelene burun kıvırmayalım.

İlyas nedir bu negatif elektrik dostum , bu transferi beğenmemiş olsan bile artık formamızı terletecek olan bir aslan o.

Forumun amacı zaten görüş belirtmek,eleştiri,beğenileri sunmak için var.Hepimiz isteği Galatasaray'ın başarısı o kısım ayrı,bu kısım ayrı.

daha iyi ve turk versiyonu gokhan zani begenmiyorsunuz

kamerun milli takiminda bu arkadasin yerine oynayan bikey championship takimi burnley tarafindan serbest birakildi. danyden 3 kat iyi. bari onu alsalardi. ama yok illa biri komisyon alacak kulupte

Şu adam Türk olsa herkes defansa alınacak isimler listesinde başlara yazardı, Türkiye'deki sağlam 4-5 defansdan birisi bana göreç Tek eksisi pasaportu ve de bizim ismi duyulmayan oyuncuları sev(e)meyen taraftarımız

3 kat da değil abartmayalım.Reading hayranıyım,orada en iyi zamanlarını yaşadı,mental özelliği bir zamanlar Cafer vardı Bikey onun bire bir aynısı. Gelsin 3 maçta neler olur. Iyice tırlattığı için tutunamıyor.Ayrıca son sezonunda baktığımda Burnley de, iyicene tosun paşa olmuş,yanından vız vız gelip geçerler;birileri bana bilmiyosan gonuşma demişti ya,ben de bilgili olduum konuda konuşayım dedim (:

Adamı asmayın hemen;daha bu ön transfer. Ayrıca komisyoncu olduğunu bildiğimiz kişinin bu transferle alakası yok,tam aksine sevilen iki kişinin bu transferle alakası var.

hoşgeldin inşallah hayırlı ve faydalı olacaksın takımımıza.

her yerde adam kaynıyordu biz dany ı aldık zaten.canım kardeşlerim neden adamı küçümsüyorsunuz valla ben bir kaç macını takip ettim harika bir transfer yaptığımızın farkında değilsiniz galiba gözünüzü yüksekler karartmış chivu vs. transfer haberleri böyle adamları önemsiz kılmasın gözünüzde bence chivu dan daha hayırlı olacak Galatasaray ımıza bence en çok eboue sevinmiştir bu transfere kendi kökeninden biriyle çalışacak

Hayırlı olsun öncelikle.Umarım başarılı olur, güzel günler yaşarız takım olarak.

Acaba kendisi de Milli takimiyla Afrika kupasina gidiyor mu? Eger gitmiyorsa Eboue nin yoklugunda stoper icin alindi galiba ( Ujfalusi sag beke gecer )

Acaba kendisi de Milli takimiyla Afrika kupasina gidiyor mu? Eger gitmiyorsa Eboue nin yoklugunda stoper icin alindi galiba ( Ujfalusi sag beke gecer )

son birkaç maçta çağrılmış. 4 maç oynamış. son kamerun maçında 90 dakika oynamış. gider büyük ihtimal bu da

Engin gibi olacagini zannediyorum. Beklentiler minimum seviyede. Performansi ile etkileyecektir bir coklarini.

Bugün şurda Serdar Azizi alsak bayram edecek adamlar Danyi beğenmiyorlar.Serdar Aziz ŞLde net çuvallayacak bir adam ancak Türk olduğu için piyasası var.Ve almak için Danye ödediğimizin 2-3 katını ödememiz gerekiyor

Geri
Üst Alt