Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Ujfanın sağlam bir alternetifi oldu artık. Belki Ujfayı da keser :)

İlk maçı için iyi denebilir çok daha iyi olacaktır. Bana güven verdi en azından.

Hız,fizik olarak çok üst seviye ama oyun zekasında problem var biraz. Sıkıştırmalarda kolay top kaybediyor.İyi yedek olur

Aşırı özgüveni var, bu problemi aşarsa bence Ujfa'nın kendisi iyi bir yedek olacaktır:)

1 tane top kaptirdi, orda anynin hatasi vardi, kabulumdur, ilk yarida oldu bu pozisyon

ama diger pozisyonalrda, özellikle sowun pozisyonunda macin sonlarinda adam ölümüne faul yapiyor cocuga.

ayrica semihte verdi 2 tane direkt rekibe top mesela, sadece dany yapimis gibi bakmayin hatalari

ilk yari attigi dikine paslar harikaydi

cabuklugunu ve hizini konusturup aldigi toplar harikaydi

ben bugün daniye 10 üzerinden kesinlikle rahatca 7 verebilirim, ben cok begeniyorum bu herifi.

Çok hızlı atletik ama fiziği biraz daha geliştirmeli özellikle kuyt karşısında çok zorlandı.

1 tane top kaptirdi, orda anynin hatasi vardi, kabulumdur, ilk yarida oldu bu pozisyon

ama diger pozisyonalrda, özellikle sowun pozisyonunda macin sonlarinda adam ölümüne faul yapiyor cocuga.

ayrica semihte verdi 2 tane direkt rekibe top mesela, sadece dany yapimis gibi bakmayin hatalari

ilk yari attigi dikine paslar harikaydi

cabuklugunu ve hizini konusturup aldigi toplar harikaydi

ben bugün daniye 10 üzerinden kesinlikle rahatca 7 verebilirim, ben cok begeniyorum bu herifi.

harbi o son dakikada sow arkadan çekmedimi danyi benmi yanlş grdüm diyordum sende görmüşsün. şerefsiz bu hakem. hep diorum art niyetli o hakem.

Danny bana da yavaş geldi. Bazı pozisyonlarda yavaş kaldı ama daha ilk maçları gelişir ilerde.

harbi o son dakikada sow arkadan çekmedimi danyi benmi yanlş grdüm diyordum sende görmüşsün. şerefsiz bu hakem. hep diorum art niyetli o hakem.

yahu göstere göstere faul yapti ya, kesin faul dedim, rahat rahat gerie yaslandim, bi bakiyorum calmiyor hakem, ulan ne kufur ettim ya

Büyük takım psikolojisine alıştığında çok daha iyi olacak. Bu maçta Semih daha çok pas hatası yaptı Dany'e göre. Kuyt ile olan bir kaç pozisyonda şanssızdı lakin bunların hepsini tecrübe ediniyor. Son dakikalardaki Sow ile olan pozisyonda resmen Dany'e sarıldı aldı topu ama hakem müsvettesi göremedi

Büyük takım psikolojisine alıştığında çok daha iyi olacak. Bu maçta Semih daha çok pas hatası yaptı Dany'e göre. Kuyt ile olan bir kaç pozisyonda şanssızdı lakin bunların hepsini tecrübe ediniyor. Son dakikalardaki Sow ile olan pozisyonda resmen Dany'e sarıldı aldı topu ama hakem müsvettesi göremedi

budur yorumum.

Kuvvetli değil gibi geldi zamanla alışır ama kötü değil.

renktaşların çoğu beğenmemiş gibi ama ben beğendim yalnız topu ayağında fazla tutup kaybetme riski fazla o sorunuda aşarsa çok daha iyi olacaktır....

Fiorentina veya Lzio maçından bi adamın arkadan dengesizce koştu koştu tosladı. faul yaptırdı durduk yerde. Bu maçta Kuyt'a da çok tehlikeli yaklaştı ve belini vurdu. Çok tehlikeli hareketler yapıyor bazen.

Kuyt o pozisyonda 2 kişi arasında kalınca zaten tek planı yere atlamaktı zaten. Hakem yemedi hiç degilse.

iyi yönleri olumsuz yönerinden (dikkatsizlik) daha fazla. bu nedenle ujfanın yerini doldurur. kademesi ujfadan daha iyi ujfa ise daha garanti oynuyor açılmadan rakibi üzerine bekliyor. dany dalıyor topu kapmadan içi rahat etmiyor :)

Pozisyon vermedigimize göre iyi oynadi bence.

2 gol yedik ama ikisininde pozisyonla falan alakasi yok,sacma sapan goller.

Dany yavaş değil bazı pozisyonlarda tek hamle yapmaya çalışıyor pozisyonu kaybediyor. Onunla ilgili uyarılması lazım biraz daha sakin. Dönen toplara da dan dun vurmaya gerek yok. Bu konuları Hoca ve Ufa söyler uyarır.

Geri
Üst Alt