Gökberk Gündoğdu
Kırmızı Üye
- 19 Ağustos 2011
- 2.243
- 6
- 998
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Ujfanın sağlam bir alternetifi oldu artık. Belki Ujfayı da keser
Ujfanın sağlam bir alternetifi oldu artık. Belki Ujfayı da keser
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hız,fizik olarak çok üst seviye ama oyun zekasında problem var biraz. Sıkıştırmalarda kolay top kaybediyor.İyi yedek olur
Hız,fizik olarak çok üst seviye ama oyun zekasında problem var biraz. Sıkıştırmalarda kolay top kaybediyor.İyi yedek olur
Biraz yavaş mıydı bana mı öyle geldi ?
1 tane top kaptirdi, orda anynin hatasi vardi, kabulumdur, ilk yarida oldu bu pozisyon
ama diger pozisyonalrda, özellikle sowun pozisyonunda macin sonlarinda adam ölümüne faul yapiyor cocuga.
ayrica semihte verdi 2 tane direkt rekibe top mesela, sadece dany yapimis gibi bakmayin hatalari
ilk yari attigi dikine paslar harikaydi
cabuklugunu ve hizini konusturup aldigi toplar harikaydi
ben bugün daniye 10 üzerinden kesinlikle rahatca 7 verebilirim, ben cok begeniyorum bu herifi.
harbi o son dakikada sow arkadan çekmedimi danyi benmi yanlş grdüm diyordum sende görmüşsün. şerefsiz bu hakem. hep diorum art niyetli o hakem.
Büyük takım psikolojisine alıştığında çok daha iyi olacak. Bu maçta Semih daha çok pas hatası yaptı Dany'e göre. Kuyt ile olan bir kaç pozisyonda şanssızdı lakin bunların hepsini tecrübe ediniyor. Son dakikalardaki Sow ile olan pozisyonda resmen Dany'e sarıldı aldı topu ama hakem müsvettesi göremedi