Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Galatasaray taraftarını kanser etme olasılığı çok yüksek. İnşallah Ujfalusi ye bişi olmaz.

çok begendim mükemmele yakın oynadı daha lig bile başlamadı. fenerin savunması yokları oynadı eleştiri yaparken bunlarıda göze alalım

Hızlı, sakin, teknik. FEna değildi ama Kuyt birkaç pozisyonda sağlam yedi. Üst düzey forvetlerler oynamaya alıştığında ve SEmih'le uyumu yakaldığında daha iyi olacaktır.

Genel olarak iyiydi ama bir kaç pozisyonda yüreğimizi ağzımıza getirdi :D

Onlar gol olsaydı şimdi görürdüm bu sayfanın halini ben :D

Bence de çok iyiydi. Son pozisyonda Sow net faul yaptı

çok begendim mükemmele yakın oynadı daha lig bile başlamadı. fenerin savunması yokları oynadı eleştiri yaparken bunlarıda göze alalım

Fener'le kiyasliyaksak.. CL'de 0 cekmeye razi olalim..

onlara ne bakiyon abi, adamlarin savunma ve orta gobek delik desik zaten..

Dany cok amatorce savunma yapiyor.. topu aldi tam derken rakibinin onune biraki veriyor kendi tac cizgisinin disinda.. Semih olmasa arkasinda.. 1 e 1 cok tehlikeli ataklari olacakti rakibin..

buda Semih icin bi tecrube ama.. normalde onun hatasini Urfali kapatiyor, simdi o baskasinin.. gelisimi acisindan guzel seyler bunlar..

Bence de çok iyiydi. Son pozisyonda Sow net faul yaptı

abi orda Sow Faulun babasini yapti hakemde goruyor ama kendini yere at.. dus.. daha yurumeye calisiyor.. adam resmen ustune binecek sen hala yurumeye calisiyorsun.. savunma oyuncusu dedigin az birazda kurnaz olacak..

profesyonelce gosterecek faul yapildigini..

Ben pek güvenemiyorum Dany'e. Ujfalusi'nin bana verdigi güvenden dolayi Ujfa-Semih oynamalidir. Dany 10 müdahaleden 8'ini temiz yapiyor ama o 2 hatasi korkutuyor.

ust seviye mucadelelere alismasi icin her oyuncu gibi dany'nin de zamani ihtiyaci var, kumas iyi zaten... :b5:

Çok relax 2 top kaybı yaptı kontrol ederken Allah rakip zayıf bu hataları başka takımlar affetmez, bende övmek metiyedeler dökmek isterim ama gerçekçi olmak lazım bi Ujfa değil, zamanla hatalarını azaltır inşallah.

zamanla degismezimiz olacak biraz daha tecrube kazanmais lazim.

Kalite var belli, ama Ufa'daki guveni veriyor mu? Bence henuz degil. Ki Ufa'nin da iyisini, yani CL havasini yalamis bir oyuncu transfer etmemiz gerekti bana gore.

CL havasi yalamis bi oyuncu CL´de de daha iyi oynayacagi diye birsey yok.

Kalite varsa is yapar.

Laubali oyunu biraksin Semih ile senelerce bizi götürür.

527252_352885748121871_692572546_n.jpg

Geri
Üst Alt