Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Kesinlikle haklısın. Bide hem Türkiye piyasası pahalı deniyor. Hemde hala Türkiyeden oyuncu almaya çalışıyoruz. Dany gibi bir oyuncuyu fransadan 500bin euro ya falan rahat alırsın. Antep te Dany i zaten 300bin euro ya almış.

Douglas gibi Zanka gibi hem genç hemde tecrübeli bir isim alınabilirdi. Bonservisleride elindeydi.

Bide dünya piyasası? O da ne:o Dany=Antep, Amrabat=Kayseri,Umut=Eski Trabzon-Milli Takım,Burak=Trabzon,Hamit=Milli Takım,Melo=Galatasaray.

Türk futbolunun hali ortadayken Türkiye menşeyli transfer yapmak özellikle Amrabat ve Dany için söylüyorum bana çok anlamsız geliyor.

Bir de bu kadar transfer yapınca herkes uçup kaçmaya başladı, ben bundan çok rahatsızım, rüya takım filan olmadık. Geçen seneye göre bir tık ileri gittik.

Daha önce birçok kişinin karşı çıktığı isimleri aldık ama nedense bir hava pompalanıyor, Terim de bundan şikayetini dile getiriyor, hem takım hem de taraftar olarak rehavete kapılıyoruz sanki.

Tabi bu saatten sonra desteklemek düşer bize, ama çok yerinde bir transfer politikamız olduğunu düşünmüyorum.

ben genellemedim zaten. belli oyuncular belliyorsun ve pusuda bekliyorsun resmen. iyidir kötüdür ayrı sonuçta belli katkı veren adamlara bu yapılmaz eger galatasaraylıysan. yani mantıklı düşünmek gerekiyor mantıklı düşünmüyorsan bile yapmaman gerekiyor. hata yapar eder ama katkısıda olan adamlara bunları yapmak saçma.

begenmedin diye şımarık çockluk yapmaya gerekyok. kaç tane kanatlara top atarak oyun açtı , kaç kere yakın savunma yaparak top kaptı , kaç kere arkaya sarkan adamı yakaladı.0 katkıyla oynamış gibi muamele yapıyorsun.belli ki yerleşme ve rol problemi yaşıyor takımda ki normal olarak eski takımlarında defansta tüm kimlik onun oldugunda alışamadı ama zamanla oturak bir şey ve bu adam defans.toplasan 5 maça çıkmadı.neyse bir şey fark etmicek en ufak hatada üşücen buraya

Şimdi sana cevap verirdim ama sabıkalıyım en ufak bi sözümde ağlayarak modlara şikayet ediyosun sonra ceza yiyorum ondan rahat ve huzur ver:coffee:

Bir de bu kadar transfer yapınca herkes uçup kaçmaya başladı, ben bundan çok rahatsızım, rüya takım filan olmadık. Geçen seneye göre bir tık ileri gittik.

Daha önce birçok kişinin karşı çıktığı isimleri aldık ama nedense bir hava pompalanıyor, Terim de bundan şikayetini dile getiriyor, hem takım hem de taraftar olarak rehavete kapılıyoruz sanki.

Tabi bu saatten sonra desteklemek düşer bize, ama çok yerinde bir transfer politikamız olduğunu düşünmüyorum.

Şu ana kadar güzel kadrolar kuruldu. Ama ya Çok hücumcuydu yada çok defansif. Ama bu takım başka. Hem sert Hemde teknik. Gerçekten iyi bir kadro. Yıldızlar topluluğu değil. Ama çok sağlam bir kadro. Beşiktaş maçı bi iş kazasıydı herşey düzelicek inşallah.

Şimdi sana cevap verirdim ama sabıkalıyım en ufak bi sözümde ağlayarak modlara şikayet ediyosun sonra ceza yiyorum ondan rahat ve huzur ver:coffee:

sor modlara bakıyım kaç kişiyi raporlamışım sonra aglayarak gelme yanıma ama.yaptıgın bu yani hazmedemiyorsan kendinle hallet dicem ama olmıcak . boşa.

İkili tartışmaları uzatmayın !

Dany'de bir defansta olması gereken bütün özellikler var dogru transfer bence.

Bok atmaya gerek yok

Semih'in yeri garanti. Dany de oynasa Ujfa da oynasa çok bir şey değişmez.

bu adam su anda en formda olan stoperimiz, bunu göremeyenler ön yargili.

fatih hoca ise urfa ve semihin uyumuna güvendi, ondan oynatti ama görmüstür ki, urfa artik bayadir düsüste.

dany olsaydi o ücüncü golü kolay kolay yemezdik

Semih'in yaptığı hatayı Dany yapsaydı acaba ne olurdu.

bu adam su anda en forma olan stoperimiz, bunu göremeyenler ön yargili.

fatih hoca ise urfa ve semihin uyumuna güvebdi, ondan oynatti ama görmüstür ki, urfa artik bayadir düsüste.

dany olsaydi o ücüncü golü kolay kolay yemezdik

urja da cok ciddi bir form düşüklüğü var.Süper Finalde'de iyi değildi.Kasımpaşa maçında ne kadar tehlikeli de oynasa Dany sürati ve müdahaleleriyle iyi bir oyun çıkarmıştı.

Semih-Dany denenirse pişman olunmaz gibi.

urja da cok ciddi bir form düşüklüğü var.Süper Finalde'de iyi değildi.Kasımpaşa maçında ne kadar tehlikeli de oynasa Dany sürati ve müdahaleleriyle iyi bir oyun çıkarmıştı.

Semih-Dany denenirse pişman olunmaz gibi.

urfanin düsüsü 2 mclik degil, urfaa taa play off baslamadan düsüse gecti.

cok dogal degil mi, adam yakinda 35 olacak, be beklersin 35 yasindan adama, heleki sen eger defansini ilerd ekuruyorsan, cok ofansif oynayan bir takim isen?

"bu adamin öz güveni bizi yakiyor, yeter artik, topla oynamasin, vursun ileriye, uyumasin" derlerdi.

Dany olsaydı holosko'yu sahadan silerdi. Beşiktaşın da maça tutunmasını sağlan o ballı goller olmazdı. Belki hata yapardı ama kesinlikle holoskonun varlığını silerdi sahadan ve o süre içinde öne geçen taraf olurduk maçın stratejisi değişirdi.

Önde oynayacağımız tüm maçlarda Dany şart oğlu şart.

Semih'in yaptığı hatayı Dany yapsaydı acaba ne olurdu.

Semih ile Dany bir değil.

Biri Altyapımızdan çıkmış gözbebeğimiz. Geçen seneki şampiyonlukta çok önemli bir rol oynamış futbolcumuz. Ayrıca daha yaşı 21.

Diğeri bir anadolu takımından gelmiş. 26yaşında yabancı bir stoper.

İkisi arasında fark olması çok normal.

Semih ile Dany bir değil.

Biri Altyapımızdan çıkmış gözbebeğimiz. Geçen seneki şampiyonlukta çok önemli bir rol oynamış futbolcumuz. Ayrıca daha yaşı 21.

Diğeri bir anadolu takımından gelmiş. 26yaşında yabancı bir stoper.

İkisi arasında fark olması çok normal.

Olmaz öyle. Semih , Dany , Elmander , Burak , Riera her kim olursa olsun hatayı kim yaparsa yapsın herkese aynı davranılmalıdır. Semih'e eyvallah diyorsan Dany'ede diyeceksin. Futbol bir takım oyunudur birini diğerinde daha farklı görürsen yapılan hatalarda eğer en büyük hatayı sen yapıyorsundur demektir. Semih veya Dany 1 maç kaybettirir senin mantığın sezonu kaybettirir.

Pique gibi bir adam yok başka dünyada.O yüzden stoperin en az riskle oynayanı kafidir.Bir stoper çok riskli oynamamalı.Hızı çevikliği çok iyi.Şunu da halletsek kral olur.

Geri
Üst Alt