Deniz Akdeniz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.923
- 0
- 1.306
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Bir de bu kadar transfer yapınca herkes uçup kaçmaya başladı, ben bundan çok rahatsızım, rüya takım filan olmadık. Geçen seneye göre bir tık ileri gittik.
Daha önce birçok kişinin karşı çıktığı isimleri aldık ama nedense bir hava pompalanıyor, Terim de bundan şikayetini dile getiriyor, hem takım hem de taraftar olarak rehavete kapılıyoruz sanki.
Tabi bu saatten sonra desteklemek düşer bize, ama çok yerinde bir transfer politikamız olduğunu düşünmüyorum.
Kesinlikle haklısın. Bide hem Türkiye piyasası pahalı deniyor. Hemde hala Türkiyeden oyuncu almaya çalışıyoruz. Dany gibi bir oyuncuyu fransadan 500bin euro ya falan rahat alırsın. Antep te Dany i zaten 300bin euro ya almış.
Douglas gibi Zanka gibi hem genç hemde tecrübeli bir isim alınabilirdi. Bonservisleride elindeydi.
Bide dünya piyasası? O da neDany=Antep, Amrabat=Kayseri,Umut=Eski Trabzon-Milli Takım,Burak=Trabzon,Hamit=Milli Takım,Melo=Galatasaray.
Türk futbolunun hali ortadayken Türkiye menşeyli transfer yapmak özellikle Amrabat ve Dany için söylüyorum bana çok anlamsız geliyor.
Bir de bu kadar transfer yapınca herkes uçup kaçmaya başladı, ben bundan çok rahatsızım, rüya takım filan olmadık. Geçen seneye göre bir tık ileri gittik.
Daha önce birçok kişinin karşı çıktığı isimleri aldık ama nedense bir hava pompalanıyor, Terim de bundan şikayetini dile getiriyor, hem takım hem de taraftar olarak rehavete kapılıyoruz sanki.
Tabi bu saatten sonra desteklemek düşer bize, ama çok yerinde bir transfer politikamız olduğunu düşünmüyorum.