Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Dün maça beynini aldırıp çıkmış.

Şu şaçma sapan risk alma isteği dışında iyiydi.

Ya bu adamı yerlere göklere sığdıramayanları anlamıyorum.

Bu adam yabancı kontenjanı değil mi arkadaşlar? Bugüne kadar oynadığı her maçta mükemmel bile oynasa o kadar kritik hatalar yapıyor ki,bir şekilde ya gol yiyoruz ya da gol pozisyonu veriyoruz.

Mesela manchester maçında iyi oynadı ama öyle bir hata yaptı ki golü yedik.Bir çok maçta aynı hataları sayabiliriz.

Bizim sıkıntımız defans bu sene malesef her gelen top gol oluyor.Neden sabrediyoruz anlamadım.Yabancı kontenjanı olarak bundan çok daha tecrübeli,güvenli adamlar bulunabilir .Benim tezim bu eğer türk olsa mesela semih gibi sabredelim ama bu adamı neden beklemek zorundayız anlamış değilim.

Belki herkes benimle dalga geçecek ama ben bir müddet gökhan zan-semih kaya ikilisi ile oynama taraftarıyım.

Semihe yazık ya adam bu adamın açıklarını kapatacağım derken sakatlanacak.

Belki herkes benimle dalga geçecek ama ben bir müddet gökhan zan-semih kaya ikilisi ile oynama taraftarıyım.

Semihe yazık ya adam bu adamın açıklarını kapatacağım derken sakatlanacak.

serveti niye sattık o zaman diye sorarlar adama

Koskoca Galatasaray' da oynayacak futbolcu değil.

Bu adama verilen para umurumda değil, işgal ettiği yabancı kontenjanı da.

Elimizde 20 yaşında pırıl pırıl, gencecik, yetenekli bir stoper var, yanında oynayacağı partnerinden öğrenmesi, kendisini geliştirmesi gerekirken rakiple birlikte Dany' yi de tutmak zorunda kalıyor çocuk.

Gökhan Zan bence Dany' den çok daha faydalı olur.

Cris zaten başka bir dava.

Bu kadar basiretsiz stoper transferi yapılmaz.

Devre arasında kaliteli, elit bir stoper alınsın Semih' in yanına.

Dany nin dunku zeminde yaptigi hatalari, zan normal zeminde yapiyor, nasil daha iyi oluyo, oynasin 1-2 mac sonra Dany yi ararsiniz, bende danynin bizim icin yetersiz oldugunu dusunuyorum ama semihten sonraki en iyi oyuncumuz danydir

Dany nin dunku zeminde yaptigi hatalari, zan normal zeminde yapiyor, nasil daha iyi oluyo, oynasin 1-2 mac sonra Dany yi ararsiniz, bende danynin bizim icin yetersiz oldugunu dusunuyorum ama semihten sonraki en iyi oyuncumuz danydir

Tamam da tespit yaparken bir kriteri atlıyoruz arkadaşlar. Dany bildiğiniz gibi türk değil:)

Yani sahada 6 kişilik kontenjanın birini işgal ediyor. Sizce dünya'da bu adamadan daha iyi onlarca stoper var mıdır?

Bence vardır. Eğer türk olsa idi sizinle aynı fikirdeyim sabredelim derdim sonuna kadar ama neden beklemek zorundayız daha iyisini almak varken?

Herkes hata yapıyor ama 5 kere de kaleciye kısa pas verip topun her seferinde suya saplandığını anlamayıp 6. da yine kısa veriyosa ben oyuncunun oyun zekasının olmadığını düşünürüm.

kardesim semihle danynin uzerine iki oyuncu pres yapiyordu, topu taca atmaya calissa belki top cikmadan yere yapisip kalemize tehlikeli pozisyon olacakti, calim da atamiyo, oda kendince riske girmek istemedi, dunku zeminde dunyanin en iyi stoperleri bile zorlanir

bu adam aklıma gelince dün sinirden çıldırıyorum. ulan yedigimiz golde adam arkandan gelip senden önce davranıyor. sonra sen geç hamle yaparsan taça çıkan top sana çarpıp gol olur işte. insan arkasına önüne bakar. semihin toplarına karışıp kendi bölgesini terkediyor. bunu her maçta yapıyor. aklını kullanamadıktan sonra atletikligini fizigini napiyim ben arkadaş. sahada şuursuz şuursuz geziyor. sanki zorla çıkartmışlar sahaya adamı. zaten kötü oynamasına degil umursamazlıgına kıl oldum:mad:

Tamam da tespit yaparken bir kriteri atlıyoruz arkadaşlar. Dany bildiğiniz gibi türk değil:)

Yani sahada 6 kişilik kontenjanın birini işgal ediyor. Sizce dünya'da bu adamadan daha iyi onlarca stoper var mıdır?

Bence vardır. Eğer türk olsa idi sizinle aynı fikirdeyim sabredelim derdim sonuna kadar ama neden beklemek zorundayız daha iyisini almak varken?

bencede daha iyisi gerekiyor ama criste gokhanda danyden kotuler, dun Dany yerine zan oynasaydi emin ol en iyi hatasi danynin yaptigi en kotu hatalardan beter olurdu

Bazen rahat davranayım, cool olayım diye beyni bırakıp amaçsız hareketler yapıyor arkadaş.

kardesim semihle danynin uzerine iki oyuncu pres yapiyordu, topu taca atmaya calissa belki top cikmadan yere yapisip kalemize tehlikeli pozisyon olacakti, calim da atamiyo, oda kendince riske girmek istemedi, dunku zeminde dunyanin en iyi stoperleri bile zorlanir

Dany'mi riske girmek istemiyor? :)))))

Halı saha maçında oynar gibi rahat oynuyo herif

Savunmaya Afrika'lı bir adam koyarsan her maç orasına burasına çarpar, bir şekilde bir türlü yersin golü. Dengesiz, pozisyon almayı bilmeyen fakat ikili mücadelelerde iyi ve hızlı bir oyuncu. En fazla yedek olur.

Bunun kadar ölümcül hata yapan stoper hatırlamıyorum. Geçmişte Gölhan Zan'a ettiğim tüm iyi niyetli sözcükleri Dany'e hediye ediyorum.

Dünya umrunda değil lan adamın:o bu kadar rahat olmaz bi stoper ,kimse de demiyor arkadaş sen ne yapıyon diye sezon başından beri hep aynı naneyi yiyor

paradan kistik , en ucuz ne varsa alip getiriyoruz ondan sonra vay babam transfer sart .. birkerede parayi basalim 10milyon euro herneyse alalim diyen yok , kaybettigin paralar hesapla bir tane adam akilli stoper al

Geri
Üst Alt