Selim Pusat
Kırmızı Üye
- 25 Ağustos 2009
- 1.725
- 0
- 1.306
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Dün maça beynini aldırıp çıkmış.
Dün maça beynini aldırıp çıkmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatasız oynadığı maç yok adamın.
Herkes mükemmel zaten kimse hata yapmıyor
Belki herkes benimle dalga geçecek ama ben bir müddet gökhan zan-semih kaya ikilisi ile oynama taraftarıyım.
Semihe yazık ya adam bu adamın açıklarını kapatacağım derken sakatlanacak.
Koskoca Galatasaray' da oynayacak futbolcu değil.
Bu adama verilen para umurumda değil, işgal ettiği yabancı kontenjanı da.
Elimizde 20 yaşında pırıl pırıl, gencecik, yetenekli bir stoper var, yanında oynayacağı partnerinden öğrenmesi, kendisini geliştirmesi gerekirken rakiple birlikte Dany' yi de tutmak zorunda kalıyor çocuk.
Gökhan Zan bence Dany' den çok daha faydalı olur.
Cris zaten başka bir dava.
Bu kadar basiretsiz stoper transferi yapılmaz.
Devre arasında kaliteli, elit bir stoper alınsın Semih' in yanına.
Dany nin dunku zeminde yaptigi hatalari, zan normal zeminde yapiyor, nasil daha iyi oluyo, oynasin 1-2 mac sonra Dany yi ararsiniz, bende danynin bizim icin yetersiz oldugunu dusunuyorum ama semihten sonraki en iyi oyuncumuz danydir
Herkes hata yapıyor ama 5 kere de kaleciye kısa pas verip topun her seferinde suya saplandığını anlamayıp 6. da yine kısa veriyosa ben oyuncunun oyun zekasının olmadığını düşünürüm.
Tamam da tespit yaparken bir kriteri atlıyoruz arkadaşlar. Dany bildiğiniz gibi türk değil
Yani sahada 6 kişilik kontenjanın birini işgal ediyor. Sizce dünya'da bu adamadan daha iyi onlarca stoper var mıdır?
Bence vardır. Eğer türk olsa idi sizinle aynı fikirdeyim sabredelim derdim sonuna kadar ama neden beklemek zorundayız daha iyisini almak varken?
kardesim semihle danynin uzerine iki oyuncu pres yapiyordu, topu taca atmaya calissa belki top cikmadan yere yapisip kalemize tehlikeli pozisyon olacakti, calim da atamiyo, oda kendince riske girmek istemedi, dunku zeminde dunyanin en iyi stoperleri bile zorlanir