Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

fatih hocanın her zamanki süprizlerinden.maç içinde yaptığı hatalar bir yana maçın sonunda arkadaşları uygun durumdayken 45 metreden şut çekmek ne demek:mad: şimdi birşey diyecem ama neyse

paradan kistik , en ucuz ne varsa alip getiriyoruz ondan sonra vay babam transfer sart .. birkerede parayi basalim 10milyon euro herneyse alalim diyen yok , kaybettigin paralar hesapla bir tane adam akilli stoper al

keşke ucuz olsa 3.750 milyon euroya aldık bu adamı antepteki kadar oynasın ben başka bişey istemiyoırum. ekstra bişey yapmasın. kendi bölgesini savunsun yeterli..

paradan kistik , en ucuz ne varsa alip getiriyoruz ondan sonra vay babam transfer sart .. birkerede parayi basalim 10milyon euro herneyse alalim diyen yok , kaybettigin paralar hesapla bir tane adam akilli stoper al

Doğru söylüyorsun ama sen bir Fenerbahçelisin ve biz bunu biliyoruz. Ben senin yorumlarını özellikle takip ediyorum.

gaziantepin stoperi GALATASARAY ın stoperi olmaz yav bunlara mı kaldık biz

tamam dün rezil oynadı, herkes gibi beni de televizyon karşısında delirtti. ama adamı dünkü gibi adeta su gölünde oynanan! bir maçtan sonra böyle eleştirmek resmen fırsatçılıktır, kötü bir anını yakalayayım da eleştireyim kafasında olan insanların yapacağı iştir. bu maçtan öncesinde reis, kral, 5-10 sene stoperde sıkıntı yaşamayız kendini biraz daha geliştirirse tarzı yorumlar vardı. şimdi bir bakıyorum yorumlar antep stoperine dönüşmüş. hatırlatırım adam bu hataları havuz gibi zeminde yaptı, arka arkaya benzer tarzda hata yapmış olabilir o da tecrübesizliktir, birazda kafasızlıktır. bu güne kadar gayet iyi top oynayan adam böyle bir zeminden sonra eleştirilmez, fırsatçılık yapmaya gerek yok.

Kafayı sana taktım oğlum bundan sonra gözüm üstünde.Dün çıldırttın beni :mad: Ayağında 3 saniyeden fazla top tutmaması gereken sporcu

bkz=Dany....:yenieek:

tamam dün rezil oynadı, herkes gibi beni de televizyon karşısında delirtti. ama adamı dünkü gibi adeta su gölünde oynanan! bir maçtan sonra böyle eleştirmek resmen fırsatçılıktır, kötü bir anını yakalayayım da eleştireyim kafasında olan insanların yapacağı iştir. bu maçtan öncesinde reis, kral, 5-10 sene stoperde sıkıntı yaşamayız kendini biraz daha geliştirirse tarzı yorumlar vardı. şimdi bir bakıyorum yorumlar antep stoperine dönüşmüş. hatırlatırım adam bu hataları havuz gibi zeminde yaptı, arka arkaya benzer tarzda hata yapmış olabilir o da tecrübesizliktir, birazda kafasızlıktır. bu güne kadar gayet iyi top oynayan adam böyle bir zeminden sonra eleştirilmez, fırsatçılık yapmaya gerek yok.

Daha önce de sürekli tehlikeli hareketler yaptığı için güven vermediği görülmüştü ancak, oyun stili riskli ve bir şekilde hatalarını hızı ve çevikliğiyle telafi ettiği için hoş karşılanabilir biçimdeydi...

Ama dünkü sahada yapmaya çalıştıklarının izah edilir tarafı yoktu. Tamam, diğer oyuncularda o zeminden dolayı hatalar yaptı ama 1 kere yaptı bilemedin 2 kere yaptı... Dany; umursamazca aynı şeyleri en az 15-20 kere yaptı...

Bir oyuncu Galatasaray'da oynuyorsa; o zeminde o hareketleri hele ki bir stoperin yapmaması gerektiğini ve basit oynaması gerektiğini kafası basacak... Takımın son şanslarının kaldığı dönemde öyle sorumsuzca bir şut atmayacak... Eğer ki bunları yapıyorsa da tabi ki eleştirilecek... Burası anadolu takımı değil...

Daha önce de sürekli tehlikeli hareketler yaptığı için güven vermediği görülmüştü ancak, oyun stili riskli ve bir şekilde hatalarını hızı ve çevikliğiyle telafi ettiği için hoş karşılanabilir biçimdeydi...

Ama dünkü sahada yapmaya çalıştıklarının izah edilir tarafı yoktu. Tamam, diğer oyuncularda o zeminden dolayı hatalar yaptı ama 1 kere yaptı bilemedin 2 kere yaptı... Dany; umursamazca aynı şeyleri en az 15-20 kere yaptı...

Bir oyuncu Galatasaray'da oynuyorsa; o zeminde o hareketleri hele ki bir stoperin yapmaması gerektiğini ve basit oynaması gerektiğini kafası basacak... Takımın son şanslarının kaldığı dönemde öyle sorumsuzca bir şut atmayacak... Eğer ki bunları yapıyorsa da tabi ki eleştirilecek... Burası anadolu takımı değil...

Son dakikadaki şutu gerçekten çok gereksizdi.3-0 önde olsan bile öyle şut çekemessin.Disiplin olarak.

Tecrübe eksikliği yaşıyor bence vasıfları var ama daha iyi duruma gelmeli onuda oynaya oynaya başaracaktır.

fazlasıyla soğukkanlı davranıyor bozuk zeminde son adam olmasına rağmen çalım deniyor 40 metreden şut atıyor ilginç bir oyuncu

daha az riske girip pozisyon almayı öğrenirse üst düzey stoper olabilir

ben zaten dünkü maçta yaptıklarını savunmuyorum, zaten savunulacak bir tarafı da yok. ama normal şartlar altında dünkü gibi bir saha olmamalı, öyle sahada top oynatılmamalı. yani gelip de ekstrem bir durumda, futbol sahasıyla uzaktan yakından alakası olmayan bir sahada yapılan bir maç üzerinden adamı eleştirmek fırsatçılıktır.

zaten dany'nin pozisyon bilgisinin üst düzey olmadığını, riskli oynadığını biliyoruz. ama normal şartlar altında dany diğer özellikleriyle bu zayıflıklarını kapatıyor. hatta genel anlamda bundan önceki maçlarda semih'ten daha iyi oynadı ve çoğu kişi de bunu söyledi. takip ettiyseniz forumu görmüşsünüzdür maç sonu yorumlarını. şimdi gelip de böyle bir maçtan sonra acımasızca eleştirmek olmaz. ha bu hataları hafta sonu kayseri maçında yaparsa(sahanın düzgün olduğunu varsayıyorum) gelir buraya eleştirirsin o zaman anlarım. ama böyle bir maçın ardından yapılan eleştiriler adamın bugüne kadar vermiş olduğu emeğe haksızlık

Dun'e kadar Dany hakkinda dengesizligi haricinde memnundum ama dun ki mactan sonra yorumumum tamamen degisti: Bizim futbolcumuz olamaz! Bi futbolcu bu kadar mi laubali olur arkadas? Bi insan bu kadar mi gereksiz risklere, maceralara girer? Son dakikalarda ta nerelerden sut cekti ustelik kaleye. Ya abicim sen kim ordan sut cekmek kim? Ya da Eboue miydi? Onun da sutu vardi sanirim. Ama Dany = fail. Gokhan Zan bile bu kadar kotu oynamiyor arkadas. Dany saatli bombanin onde gideni.

1 hafta öncesine kadar hakkında olumsuz konuşulmazdı, şimdi kolayca harcanıyor. Eleştirir pozisyondan savunma pozisyona geçmek zorunda hissettim kendimi.

Tecrübe eksikliği, pozisyon becerisinin olmayışı vs. hep söyledim ama çöp, işe yaramaz gibi yorumları da anlayamıyorum..

O sahada ayağında top tutması, fazlaca rahat olması, son dakikalarda çektiği akıl almaz şutuna rağmen fena oyuncu olmadığı kanısındayım.

Ujfa ve Cris tecrübelerini Semih ve Dany'e aktarmalı..

Süratli bir savunmacı her açıdan iyidir, tecrübe kazanırsa ayağından topları da rahat çıkarır ve fazla da oyalanmaz. Pozisyon becerisini kazanırsa öyle her topa atlamaz tıpkı Semih gibi ve sağlam bir stoper kazanmış oluruz.

Bunun kadar ölümcül hata yapan stoper hatırlamıyorum. Geçmişte Gölhan Zan'a ettiğim tüm iyi niyetli sözcükleri Dany'e hediye ediyorum.

Bir Frank De Boer vakası da atlatmıştık, şaçma sapan hatalar yapıyordu o da. Deplasmanda kaybettiğimiz bir Olympiakos maçı vardı (3-0dı galiba) adamlara maçı vermişti.

Ben seviyorum Dany yi. Evet bazen sinir ediyor beni, kendine fazla güvenmesinden dolayı fazla risk alıyor. Fakat gercekten çok kuvvetli ve süratli. İlerleyen zamanla eksiklerini giderecektir. Dünkü attıgı saçma şut ile adamı kesmeyin hemen...

Hele " gaziantep nere, Galatasaray nere " gibi saçma sapan yorumlar yapmayın. O zaman Ronaldonun Lizbon'dan Manchestera transfer olmaması gerekiyordu bu mantığa göre???

Beyin 0 Cluj maçında çıldırttı resmen,tamam relaxında b.knu çıkarma işin.

mükemmel hamleler yaptı bence :ayatollah:

Sürati var diye agir Bobo'ya karsi iyi gözüktü, cok riskli oynuyor, rahat duramiyor.

evet 1-2 tane hamle yaptı 1-2 tane saçmaladı teraziyi dengede tutuyor. asla GSIN oyuncusu olamaz. durdugu yeri bilmeyen adamın GS DA işi ne.

Geri
Üst Alt