Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Çok beğeniyorum fakat son yılların en lakayıt Galatasaray Stoperi unvanını çoktan haketti. Hay senin kale önü çalımlarına Dany. Birgün çok pis yakacak bizi bu çalım sevdan ve gereksiz rahatlığın... :b5:

O nasıl bir özgüven ne gerek var az akıllı ol artık yaaa ..

dany ilk alındığında da şaşkındım hala da şaşkınım ujfaluji gibi bir adam varken hoş zati oynayamazdı da neden alındı hala anlayamadım. türkiyeden stoper alacaksan git serdar azizi al aykut demiri al musa nizamı al kemal tokakı al barış başdaşı al eren güngörü al kimi alırsan al ama tek özelliği kale önünde risk almak olan bu adamı alma. stoperin illa hızlı olması mı gerekiyor. gördük geçen sene ujfanın neler yaptığını.

Kafası her daim güzel. :D

dany ilk alındığında da şaşkındım hala da şaşkınım ujfaluji gibi bir adam varken hoş zati oynayamazdı da neden alındı hala anlayamadım. türkiyeden stoper alacaksan git serdar azizi al aykut demiri al musa nizamı al kemal tokakı al barış başdaşı al eren güngörü al kimi alırsan al ama tek özelliği kale önünde risk almak olan bu adamı alma. stoperin illa hızlı olması mı gerekiyor. gördük geçen sene ujfanın neler yaptığını.

Kusura bakma o saydıgın adamlar Danyden iyi değil.. Dany'nin tek yapması gereken risksiz oynaması ama gelde anlat..Fatih hoca anlatamamıs biz napalım..

Bence çok abartılı eleştiriliyor.Bu adam bence çok çok çok iyi bir stoper ve bunu hala çok eleştiriyorlar.Bugüne kadar hangi maçta özgüveninden dolayı diye gol yedik sormak isterim.Ayrıca sezon sonu satılmalı.Buna Avrupa'da çok para verirler.Dany satılıp yerine Türk stoper alınmalı

Abi ne risk alıyorsun olduğum yere yığılıp kalıcam bi gün :asd:

Ikili mücadelerde saglam kaliyor diye göze batiyor. Onun disinda koskoca bi 0.

Hava toplarini hep rakibin ayagina indiriyor. Yan toplarda bayginlik geciriyor.

ironi ?

bu saydıgın futbolcular danyden 2 gömlek alt seviyede.

yaptığı hareketlere söylenecek tek şey var o da aptallık. Kendi Ceza sahası içinde çalıma giren,gelen ortayı ceza sahası çizgisine doğru vuran ve bunları her maç yapan defans adamının zekasında bir problem vardır.

bugün yediğimiz ilk gol de bu oyunculardan hangisi kafasının 10 cm üzerinden geçen topa dokunmak için zıplamazdı diyorum ben de

Pozisyon almada sıfır, oyunu okuyamıyor, defans futbolcusunun riskli oynayanı(öyle böyle değil). Geriden topla başlamayı sağa sola pas vermek olarak algılıyor. İkili mücadele haricinde pek bişey göstermiyor.

Kusura bakma o saydıgın adamlar Danyden iyi değil.. Dany'nin tek yapması gereken risksiz oynaması ama gelde anlat..Fatih hoca anlatamamıs biz napalım..

bugün yediğimiz ilk golde bu oyuncuların hangisi kafasının 10cm üzerinden geçen topa dokunmak için zılamazdı şu oyunculardan tek artısı fiziği o da zenci olduğu için dany beyaz bir futbolcu olsaydı şuan fransa 3.liginde falandı beyin olarak hepsinden geride

yenilen golde hatalı ikinci yarıda altı pasta ayağındaki topu uzaklaştırması gerekirken çalım atmayı denedi kaptırdı muslera olmasa yiyiyorduk golü.sene sonunda yollanmalı POZİSYON ALMASINI BİLEN, ZEKİ DEFANSA LİDERLİK YAPABİLECEK bir stoper lazım.bu adamı bu takıma getirenin futboldan ne kadar anladığını bu sene görüyoruz.

Geri
Üst Alt