Mehmet Zincir
Aslan Üye
- 30 Ağustos 2009
- 8.379
- 1
- 1.333
Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
Takim defansinin irzina gecmede üstune yok
Takim defansinin irzina gecmede üstune yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu adamin gercek yeri stoper degil herkese calim atmak istemesi bunu gosteriyo
dany ilk alındığında da şaşkındım hala da şaşkınım ujfaluji gibi bir adam varken hoş zati oynayamazdı da neden alındı hala anlayamadım. türkiyeden stoper alacaksan git serdar azizi al aykut demiri al musa nizamı al kemal tokakı al barış başdaşı al eren güngörü al kimi alırsan al ama tek özelliği kale önünde risk almak olan bu adamı alma. stoperin illa hızlı olması mı gerekiyor. gördük geçen sene ujfanın neler yaptığını.
özgüvenine tüküreyim

dany ilk alındığında da şaşkındım hala da şaşkınım ujfaluji gibi bir adam varken hoş zati oynayamazdı da neden alındı hala anlayamadım. türkiyeden stoper alacaksan git serdar azizi al aykut demiri al musa nizamı al kemal tokakı al barış başdaşı al eren güngörü al kimi alırsan al ama tek özelliği kale önünde risk almak olan bu adamı alma. stoperin illa hızlı olması mı gerekiyor. gördük geçen sene ujfanın neler yaptığını.
Kusura bakma o saydıgın adamlar Danyden iyi değil.. Dany'nin tek yapması gereken risksiz oynaması ama gelde anlat..Fatih hoca anlatamamıs biz napalım..