Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

la sen nasıl bi adamsın :o

soğukkanlılıkta ergün pembenin zenci hali herif.

-Ersin Düzen: Hocam Dany Süper Ligin en iyi stoperi bence

+İlker Yağcıoğlu: Kesinlikle, Yanına 2. bi isim yaz desen şöyle bi dururum

Semih le Dany birlikte oynadıkça daha sağlam daha sağlıklı bir defansımız olacak.Biz Semih le Dany nın birlikte daha bu sene oynadığını unutuyoruz.

Antep'teyken Dany için ligin en iyi stoperi dediğimde herkes gülüyordu bana... Adamı defalarca izledim hala da izliyorum hız desen var , güç desen var , hava toplarında iyi, çok zor çalım yiyor, tekniği ligdeki çoğu orta saha oyuncusundan daha iyidir...Eksik yönleri tabi ki var...Riskli oynayan bir oyuncu ama yavaş yavaş o yönünü bırakıyor...Bir de pozisyon alma ve Semihi yönlendirme konularında zayıf kalıyor... Bunların da 1-2 yıla gelişeceğine eminim..Stoperler yaşı ilerledikçe liderlik vasfı kazanıyor...

Ben begeniyorum valla. Piyasasi parlak olmadigi icin pek ciddiye alinmiyor yaptiklari.

Bu kosulari, bu hamleleri Kolo Toure yapsa, "Heykeli dikilsin" deriz.

-Ersin Düzen: Hocam Dany Süper Ligin en iyi stoperi bence

+İlker Yağcıoğlu: Kesinlikle, Yanına 2. bi isim yaz desen şöyle bi dururum

Tüm samimiyetimle söylüyorum 2. isim de Semih olur... Bireysel olarak Dany de Semih de ligin çok üstünde oyuncular...

Bu adam acaip bi stoper ama bende dahil taraftar hala psikolojik olarak sürekli bu adam hata yapacak kafasında..Ve adam 20 mac super oynasa bile tek maç hata yapsa küfürü yiyecek ,ya işte bu 3.sınıf stoperdi diyecek,bize yakısmaz diyecek Toure dicek filan.Oysa hata herkesçe yapılır Stam,Nesta,Maldini hiç hata yapmadı mı?

Aynı şey Burak içinde var,olay tamamen psikolojik aslında..

Dany kötü stoper diyenlere Cris lazım...Fenerde olsa Dany göklere çıkarırlardı biz hala Antepten geldi işe yaramaz önyargısını taşıyoruz..O yere göğe sığmayan Toure'ler,Alex'ler gelse Dany'yi çok arardınız da Allahtan almadık...

İlk geldiğinde çok hata yapıyordu ama şimdi fevkalade oynuyor.Benim kafada ki tüm soru işaetlerini kaldırdı.Helal olsun Kara Aslan böyle devam.

İlk başlarda hata yapsa da şimdi çok daha iyi bir stoper.Artık hata da yapmıyor iyi bir futbolcu.

Daha iyi son maçlarda. :yenieek::yenieek:

Dany'de şöyle bir olay var; takım kötü oynadığında takımın en kötüsü olma ihtimali yüksek ama takım iyi olduğunda takımın en iyisi olma ihtimali daha da yüksek. Arkadaşlarına bağlı olarak konsantrasyonu değişiyor. Dünkü maçta Selçuk,Sabri ve Yekta'nın insan üstü mücadelesi hırsı Dany'i daha iyi yaptı mesela.

Sezon başında yapılan transferlerden en tartışılanıydı ama müthiş oynuyor :tiphat:

dany iyidir de ben her maç korkuyorum öyle müdahaleleri varki hermaç penaltı çalınabilecek pozisyonlar.

yarın bigün penaltı verilince sallamaya başlarız. bence ligin en iyi stoperi semihtir tartışmasız

Stoperliği eğer savunma ile sınırlı tutarsak Dany hakikatten çok iyi bir stoper ancak Semih ile birlikte sürekli topu ileri doldurmaları, 10 metre öteye pas vermeyip kaleciye geri oynamaları, Muslera'nın degaj yapmak zorunda kalması ve bu nedenle ayağımızdaki topların yarısını rakibe vermekten çok sıkıldım artık.

İkisi de çok iyi kesici ama ikisinden birinin yerine oyun kurucu bir stoperimiz olsaydı seviye atlardık. Şu an defansımıza baskı yapan her takımın oyunumuzu ciddi şekilde bozma imkanı var.

Geri
Üst Alt