Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

bence iyide semihle cok yakınlar

mesela ujfa ile semih oynarken ujfa gidiyodu semih arkada kalıyodu veya semih pozisyonu bitirmeye gidiyodu ujfa ceza sahasındaki adamı tutuyodu

ama şuan semihle dany yan yanalar.birbirlerine güvenmiyolr heralde dikkat edin akhisarın girdiği pozisyonlarda hep yanyana olduklarından dolayı adamlar boş kalıyor

bence tek sorun bu.

Bugün maçta öyle ince havalandırmadan güzel bir orta kesti ki Sabrinin adam geçmeyen ortalarından sonra ilaç gibi geldi.

Beğeniyorum.

Adam resmen iki bölgeye bakıyor. Riera'nın tüm açıklarını kapamaya çalıştı gene.

Antep'den gelmesi hala olumsuz bakılmasına yol açıyor ama gerekeni yapıyor.

Bu maç kötüydü bence. Gekas'ın kaçırdığı pozisyonlarda hiç yapılmayacak kademe hataları yaptı. Kenan'ı çok kolay geçirdi iki üç kez.

Gekas Dany'i bire birde yakaladı bir kaç defa ve sadece 1 defa çalımladı ama sonra geri yetişip pozisyonunu bozdu Dany. Kenan'ın 5 kişi arasından rahat rahat pas attığı pozisyonda Hamit-Yekta-Sabri en büyük suçlular. Hem Gekas sadece bu ligde değil dünyanın her liginde böyle oynar stoperleri geçebilir adam her şeyiyle tecrübe. Dikkatli izleyin Dany, Semih'ten çok daha iyi oynuyor.

genel olarak beğenmem ama bu maç çok iyi iş çıkardı..

yenilen golde semih-dany uyuşuk kaldılar biraz

Yukarıdaki yorumları okuyunca başka maç mı izledim acaba ben :D

Yediğimiz gol de Popescu'nun suçu vardı. Son dakika da kaptırılan iki topta da Bülent Korkmazın suçu vardı. Bu iki adamın futbolu bırakması yüzünden maç az daha berabere bitiyordu.

Ben bu adamı gerçekten anlamıyorum. Kanat olarak oynasa Amrabat'tan, Emre'den, Aydın'dan daha iyi oynar :D

Psikolojik sorunu var kendi kendini riske atıyor ilginç bir yapısı var adrenalinden hoşlanıyor ben ona yamaç paraşütü felan öneriyorum..

Bütün enerjisini boşaltsın ve öyle maç yapsın abi..

Stoper adam bu kadar riskli oynamaz..

Beğeniyorum.

Adam resmen iki bölgeye bakıyor. Riera'nın tüm açıklarını kapamaya çalıştı gene.

Antep'den gelmesi hala olumsuz bakılmasına yol açıyor ama gerekeni yapıyor.

Alakası yok. Eskişehirspor'un stoperi Diego'yu daha çok beğeniyorum ben mesela. :)

rövaşata , ortası ve drogba ile 1e1 duvar pası cok iyiydi ya :ayatollah:

Geri
Üst Alt