Ynt: #13 Dany Achille Nounkeu

Takım senin yüzünden kaç gol yedi Şampiyonlar liginde.

Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

ama dany hizli arkadaşlar kizmayin. bu adam ortada pozisyon yokken gol yedirtir. okadar kkabiliyetli bir arkadaşimiz.

Buna geleceğin stoperi vardı diyenler bir de.Arkadaşlar bu adam 27'ye girecek.Bu adamdan bir yol olmayacağı o kadar belli ki.

bir gün takımı yakacağı belliydi , yaktı

Ya arkadaş bu Danny seviciliği nerden geliyor anlamıyorum. Adam her maçta öyle kritik hatalar yapıyor ki... Her maçtan sonra "bu gün çok iyi oynadı" postları kasan arkadaşlar, ben bu futboldan zerre kadar anlamıyorum... Artık kendimden şüphelenmeye başladım :D Adamı birebirler haricinde bir izleyin lütfen ya! Hala bu maç için bile iyi oynadığını iddia edenler var. Ben hiç bir futbolcunun taraftar nezdinde bu kadar torpil aldığını görmedim yeminle :D

1 top kaptırdı ama yaptığı kritik müdahaleleri görmüyorsun. Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum.

Ya onu da yapamasa ne işe yarayacak bu adam?

Bekir İrtegün de çok kritik topları kesiyor.Ama iyi biri mi?Kazmanın teki,o da böyle hatalar yapıyor.

O hataları yapıyorsan Galatasaray'da oynayamazsın.Bu kadar basit.

Hücum hattında Drogba, Sneijder, Burak var, stoperin Dany. Çok ironik.

Aynı hatadan Semih'te yaptı şansı vardı yemedik. Sadece Dany değil Semih'inde ondan geri kalır yanı yok.

Abi futbolu bilmiyor cidden sorun bu.

Kendi adamlarının üstüne atlıyor durmadan adam paylaşımını bilmiyor her topu ileri vurdu bam güm zaten gol yediğimiz pozisyona bir şey demiyorum ne diyim ben inşallah bundan sonra süper oynar.

Sen bu seviyenin oyuncusu değilsin, hadi canım..

tek hatası vardı ama ona hata demek pek olmaz

mesela önünde melo olmasa orda hata yapmazdı birden anlaşamadılar.

Beterin beteri var.Bu adam kart cezalısı durumuna falan düşerse Gökhan oynayacak.Ligde olabilir ama CL'de Gökhan'ı düşünemiyorum:o

Bidon adam da her şey var ama bi kafa yok bu adamdaki fgiziksel vs özellikler kimsede yok ama semih ve dany iş yapmaz

ilk kaz hata yaptı diyenler daha cuma günü akhisar maçında yediğimiz gole bir bakın sertan gol atarken dany nerede,maç boyunca yaptıklarını saymıyorum,ligde şu zamana kadar gol yeme rekoru kırıyorsak bu dany nin sayesindedir,birde eskişehir maçında son dakika yediğimiz gole bir bakın muslera dört kere top çıkarırken sonuncusu gol olurken dany nasıl kıpırdamadan seyrediyor,inanın gökhan zanı sevmem ama gökhan bundan daha güvenli bir stoperdir,,...

İlk Manchester maçında da yazmıştım. O gün yıldız ilan edilmişti.

Dany= Gaziantep işte.

Geri
Üst Alt