Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu
ben kendisini beğenmiyordum dünkü maça kadar dün iyiydi. Fakat dün hava hakimiyeti olan 2 stoperimiz olsaydı o gollerin hiç birini yemezdik. Geçen seneyi hatırlarsanız, Semihin hava hakimiyeti yoktu gelen toplar, korner olsun, orta olsun, duran top olsun hiç bir şekilde rakip vuramazdı ya ujfalusi ya da melo karşılardı topları. Şimdi öyle bir olay yok. Melo vurursa karşılıyoruz, melonun olmadığı yere giderse ya gol ya da tehlike oluyor. Şimdi Drogbada geldi biraz daha nefes aldık bu konuda. Dany ve Semih'ın hava hakimiyeti yok malesef. Bu yüzden her orta bizim için sorun. Dany'nin ilk hamleleri ne kadar güzel olsada diğer yaptıkları o adar olumlu değil ne yazık ki.
Pozisyon bilgisi buraları sürekli oynayacak kadar geniş değil. Hava topu hakimiyeti ise bir stopere göre çok çok düşük. Ama yerden gelen pasları, oyuncuları kesme özelliği mükemmel, soğuk kanlı bu da güzel haddinden fazla olsa bile. İki seçenek var. Semih-Dany ile olmaz.
Ya geçen seneki efsane savunmamız gibi Semih'i oyun içinde ve dışında yönlendiren top class bir stoper alınıp Semih-Yabancı oynayacaz (kafa toplarında etkili olmalı)
Ya da Dany ve Ömer, Serdar gibi alternatif düşünmek zorundayız. Bana kalırsa ilk seçenek düşünülmeli. Dany yedek olur. Güzel bir yedek olur hemde. Çoğu takımda böyle kaliteli stoper yok.