Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Danny dün beni kapak etti resmen.

Mükemmel oynadı. 1-2 yıl sonra böyle giderse büyük kulüpler teklif yapar.

Çok hızlı çok iyi kesici. İnşallah böyle devam eder. Ujfa reis ile iyi bir ikili olurlardı.

Semih'in daha çok ekmek yemesi lazım çok.

Dediğimin arkasındayım 1-2 seneye gider bu takımdan öyle bir takıma gider ki beğenmeyenlerin ağzı açık kalacak..

Dany Chelsea'den alınsaydı toz kondurmuyordunuz şimdilerde..

Bu adamın yaşı daha 27 .. Bir defans oyuncusu 35-36 yaşına kadar rahat oynar..

Semih ile mükemmel bir ikili olabilirler..

Dün süperdi top geçirmedi helal sana garip adam:)

Kolo Toure gibi 30´u geçmiş,aylardır top oynamayan bir adam alınacaksa Dany´e yazık edilir.Çok üst düzey bir stoper alınmayacaksa Dany Galatasaray´ın değişmezi olmayı hakediyor.

Sene başından beri bunu söyleye söyleye dilimde tüy bitti..

Herkesin gönlünü yapacak yöntemi buldum... Bu yaz Fransa Liginden bir takıma gönderelim adını da değiştirsin , hatta yüzünü de şu Antep'li Dany mi yaw triplerini sona erdirsin . Öbür sene zaten millet başlar off Marsilya'da Dany diye topçu var Ronaldo kadar çabuk , çalım yemiyor 10 milyon € da olsa alınmalı diye...

BU konuya fazla yazıyorum çünkü haklı çıktığımı düşünüyorum.. Sene başı benim gibi Dany'yi övenler çok eleştiri almıştı..

Dün gayet iyiydi. Fakat şanssızlığı yanında Semih'in olmasıydı. Keşke ujfa o sakatlığı yaşamasaydı. Yada enazindan Gökhan la denenmeli.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Herkesin gönlünü yapacak yöntemi buldum... Bu yaz Fransa Liginden bir takıma gönderelim adını da değiştirsin , hatta yüzünü de şu Antep'li Dany mi yaw triplerini sona erdirsin . Öbür sene zaten millet başlar off Marsilya'da Dany diye topçu var Ronaldo kadar çabuk , çalım yemiyor 10 milyon € da olsa alınmalı diye...

BU konuya fazla yazıyorum çünkü haklı çıktığımı düşünüyorum.. Sene başı benim gibi Dany'yi övenler çok eleştiri almıştı..

Sence elestiri normal degil mi? Antep gibi gücü belli bir takimdan geldi ve bildigimiz gibi Istanbul takimlari disinda oynayan yabancilarin kalitesi ortada,bence elestiri normal görülmeli.. Dany'e gelince bence dün bu sezonki en basarili macini cikardi bizde.

Dün süperdi kim ne derse desni dany 3.5 alınacak en iyi transferlerden biridir semih'in bu kadar övüldüğü yerde dany türk olsa adama puyol muamelesi yapılır.

Ha bence seneye as kadroda olmalı mı onu bilemem ama iyi kötü bu takımda oynuyacak oyuncudur dany

ben kendisini beğenmiyordum dünkü maça kadar dün iyiydi. Fakat dün hava hakimiyeti olan 2 stoperimiz olsaydı o gollerin hiç birini yemezdik. Geçen seneyi hatırlarsanız, Semihin hava hakimiyeti yoktu gelen toplar, korner olsun, orta olsun, duran top olsun hiç bir şekilde rakip vuramazdı ya ujfalusi ya da melo karşılardı topları. Şimdi öyle bir olay yok. Melo vurursa karşılıyoruz, melonun olmadığı yere giderse ya gol ya da tehlike oluyor. Şimdi Drogbada geldi biraz daha nefes aldık bu konuda. Dany ve Semih'ın hava hakimiyeti yok malesef. Bu yüzden her orta bizim için sorun. Dany'nin ilk hamleleri ne kadar güzel olsada diğer yaptıkları o adar olumlu değil ne yazık ki.

Pozisyon bilgisi buraları sürekli oynayacak kadar geniş değil. Hava topu hakimiyeti ise bir stopere göre çok çok düşük. Ama yerden gelen pasları, oyuncuları kesme özelliği mükemmel, soğuk kanlı bu da güzel haddinden fazla olsa bile. İki seçenek var. Semih-Dany ile olmaz.

Ya geçen seneki efsane savunmamız gibi Semih'i oyun içinde ve dışında yönlendiren top class bir stoper alınıp Semih-Yabancı oynayacaz (kafa toplarında etkili olmalı)

Ya da Dany ve Ömer, Serdar gibi alternatif düşünmek zorundayız. Bana kalırsa ilk seçenek düşünülmeli. Dany yedek olur. Güzel bir yedek olur hemde. Çoğu takımda böyle kaliteli stoper yok.

onu bunu bilmemde bu yabancı kısıtlaması kalkmazsa milli takımdan sonra kulüp takımlarıda çöker yabancı kısıtlamasının kalkması lazım bir an önce

Bu adamı Türk yapıp,yanına saglam bir stoper almamız lazım...

Ne oldu Dany'e saydıranlar konuşsanıza? Hadi gidin Semih'i alkışlayın! Genç menç demeyin Varane var karşıda 19 yaşında!

Ne oldu Dany'e saydıranlar konuşsanıza? Hadi gidin Semih'i alkışlayın! Genç menç demeyin Varane var karşıda 19 yaşında!

varane messiye soldadoya karşı savunma yapıyo, senin semihin hurşuta karşı onla kıyaslamak biraz acımasızlık olmuyormu

hepiniz dua edinki seneye PRemier League den bi takim gelip almasinlar sonra gene baslariz stoper arayasina, adam henuz 26 yasinda ve ligin 2. yarisindan beri baya duzgun risksiz oynuyor, calim yemiyor, kademe anlayisi baya duzeldi, nasil olduysa, guzel oynuyor, en cok guven veren kisi vallah

Fiyatını katladı dün akşam muhteşemdi..

Kim ne derse desin..

Mükemmel oynadı dün. Maçın adamı.

dün akşam kendini aştı hakkaten süper oynadı, ama semih ile ikisi hiç uyumlu değiller yav nasıl çözecez bu işi

dün akşam kendini aştı hakkaten süper oynadı, ama semih ile ikisi hiç uyumlu değiller yav nasıl çözecez bu işi

Kaliteli bir Türk stoper almamız lazım. Serdar Taşçı en uygun isim.. Taşçı-Dany iyi ikili oluşturur gibime geliyor

Geri
Üst Alt