Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

Abi bırakın artık bu duygusallığı ya yıllardır Aydın'ın üstüne titredikte noldu?Ya adam geçen sene yanında ujfa var diye rahattı her hatasını kapattı çünkü ujfa ama bu sene bakın Semih'in haline neler yapıyo?Dany neler yapıyo?Riera'nın bütün açıklarını kapatıyo,Semih'in bütün hatalarını kapatıyo,Eboue'ye yardım ediyo,tam beceremese bile oyun kurmak için bile ''çabalıyo''Adam dünyanın en iyisini bile tuttu ya dün gece bırakın artık antepten geldi ayaklarını gördük işte sezon başından beri herşeyi..

dany nelermi yapıyo? ne yapmış abi dany? dünkü maça kadar ne yapmış. her maçta gol yiyoruz adamın yüzünden bu takımda ısınamadığım oyunculardan biridir dany. Real maçına kadar saç baş yoldurdu. bir savunma oyuncusu bu kadar savruk olmamalıdır

ujfa-semih>dany-semih ikilisinden

semihi yedek birakirim ama dany yi asla

dany nelermi yapıyo? ne yapmış abi dany? dünkü maça kadar ne yapmış. her maçta gol yiyoruz adamın yüzünden bu takımda ısınamadığım oyunculardan biridir dany. Real maçına kadar saç baş yoldurdu. bir savunma oyuncusu bu kadar savruk olmamalıdır

ujfa-semih>dany-semih ikilisinden

Abi bu kadar yapmayın ya şu defans hattında Eboue-Dany olmasa şu an ne halde olurduk ya?Tamam Semih-Ujfa bence de daha iyi olurdu ama ben 2li olarak değil bireysel olarak bakıyorum en iyisi Ujfa-Dany olur benim gözümde ama Semih'in acilen kesilmesi lazım artık..

Abi bu kadar yapmayın ya şu defans hattında Eboue-Dany olmasa şu an ne halde olurduk ya?Tamam Semih-Ujfa bence de daha iyi olurdu ama ben 2li olarak değil bireysel olarak bakıyorum en iyisi Ujfa-Dany olur benim gözümde ama Semih'in acilen kesilmesi lazım artık..

bi kaç maç dinlendirilebilir ama benim dany ile kişisel bi problemim yok. senin semih ile var sürekli semihi karalama derdindesin. sana nazaran ben olaya daha objektif bakıyorum. bu dany alındığı gün ben sinirlenmiştim CLye gidiyosun aldığın CL stoperine bak demiştim (ki biri savruk-biri tecrübesiz 2 stoper ediyor) buraya yazdım mı bilmiyorum ama düşüncem bu yöndeydi. Dany'nin beni tek yanılttığı maç dünkü maç ve başka 1 ya da 2 maç daha vardır aklımda olmayan. semih o yaşa geldiğinde danyden çok çok daha iyi olacaktır.

Tam 3'lu defansin supuru adami ,2li oynarken yerini kaybediyor bazen oda defansi riske ediyor.3lu oynarken cok rahat, arkasinda 2 adam olunca tum heryere yetisti istedigi gibi ozgurce supurdu.Takimin yapisi 3-5-2'ye daha uygun bence.

Anadolu takımlarından oyuncu alınır mı hiç.. Yok arkadaş bu Terim transferden anlamıyor..

Adamın Dünya piyasasından haberi yok.. bla bla bla

bi kaç maç dinlendirilebilir ama benim dany ile kişisel bi problemim yok. senin semih ile var sürekli semihi karalama derdindesin. sana nazaran ben olaya daha objektif bakıyorum. bu dany alındığı gün ben sinirlenmiştim CLye gidiyosun aldığın CL stoperine bak demiştim (ki biri savruk-biri tecrübesiz 2 stoper ediyor) buraya yazdım mı bilmiyorum ama düşüncem bu yöndeydi. Dany'nin beni tek yanılttığı maç dünkü maç ve başka 1 ya da 2 maç daha vardır aklımda olmayan. semih o yaşa geldiğinde danyden çok çok daha iyi olacaktır.

Ne derdim olucak benim Semih'le o da bizim oyuncumuz diğerleri de ama olay bu değil bu kaliteyle olmaz işte ben onun derdindeyim.

Dany'i ben de çok beğendim dün. Bizim en iyimizdi diyebilirim.

Ama 2 gün önce güvenilmez, ilk 11 oyuncusu değil dediğimiz adamı göklere çıkartıp; en iyi stoperimiz dediğimiz, vazgeçilmezimiz dediğimz Semih'i de yerin dibine sokmaya gerek yok.

Bu 2 oyuncumuzunda çok daha iyi yerlere gelebilmesi için lider özellikli, tecrübelerini aktarabilecek çok iyi bir stoper almamız şart bence.

Bir de şöyle birşey var, Semih-Ujfa oynadığında Ujfa pozisyon bilgisiyle emniyeti sağlarken,Semih daha önde gezgin oynayıp adam kovalayabiliyordu ama Semih-Dany oynarken arkada kalma görevini Semih yapmak zorunda kaldığı için yeterli tecrübe ve pozisyon bilgisine sahip olmadığından sorun yaşıyor ve hataları artıp daha da göze batıyor haliyle.

Anadolu takımlarından oyuncu alınır mı hiç.. Yok arkadaş bu Terim transferden anlamıyor..

Adamın Dünya piyasasından haberi yok.. bla bla bla

transferden anlıyordur illaki ama onun hata yapmayacağı anlamına gelmiyor. stoper ve kanat oyuncusu dünyada en çok bulunan mevkilerden ve üstelik çokta ucuza bulursun. dany 3,5 milyon mu ne. Aslında suçlu Terim değil. Adam insan gibi scout ekibin olacak ki sana bunun gibi 100lerce adam bulup getirecek

transferden anlıyordur illaki ama onun hata yapmayacağı anlamına gelmiyor. stoper ve kanat oyuncusu dünyada en çok bulunan mevkilerden ve üstelik çokta ucuza bulursun. dany 3,5 milyon mu ne. Aslında suçlu Terim değil. Adam insan gibi scout ekibin olacak ki sana bunun gibi 100lerce adam bulup getirecek

Hiç kusura bakma Ronaldo'yu sahadan silecek adamı 3,5 değil ancak 35 e bulursun.. Dün Dany'nin yaptıklarını yapacak adam sayısı 2 elin parmaklarını geçmez dünyada..

Arkasında tecrübeli bir adamla inanılmaz işler yapar.

Hiç kusura bakma Ronaldo'yu sahadan silecek adamı 3,5 değil ancak 35 e bulursun.. Dün Dany'nin yaptıklarını yapacak adam sayısı 2 elin parmaklarını geçmez dünyada..

hayır dün bende beğendimde, dün için konuşamam ben bi maçlık değerlendirmem genel performans ile sınıfta kalır dany. keşke her maç dünkü gibi oynasa baş tacımız olur. ama yok

hayır dün bende beğendimde, dün için konuşamam ben bi maçlık değerlendirmem genel performans ile sınıfta kalır dany. keşke her maç dünkü gibi oynasa baş tacımız olur. ama yok

Dany risk almayı seviyor ve fazla alıyor olabilir hatta büyük küçük çok maçta hatalarıda olmuş olabilir ama Dany'nin bir özelliği var kendini topluyor maçın en kötüsü olabileceği zaman birden en iyilerine yükseliyor ki buna en iyi örnek deplasmandaki Manu maçıdır.Bu işte çok önemli hatasını bir şekilde affettiriyor ama Semih kötüyse hep kötü olarak kalıyor.Dany önde oynayan takımlar için bana göre çok iyi bir stoper.Ama iki stoperimizde kafa toplarında zayıf olunca her duran topta zayıf kalıyoruz.Melo'da kafa topunu alamazsa tamamen şansa bırakıyoruz.

Ronaldo'yu durdurdu ya agzim acik izledim adami . :o

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Sence elestiri normal degil mi? Antep gibi gücü belli bir takimdan geldi ve bildigimiz gibi Istanbul takimlari disinda oynayan yabancilarin kalitesi ortada,bence elestiri normal görülmeli.. Dany'e gelince bence dün bu sezonki en basarili macini cikardi bizde.

Eleştiri tabi ki normal ama yapılan eleştiriler çok saçmaydı..Dany'yi bir kez bile izlemeyenler yok ağır , yok kolay çalım yiyor( Bienvenu bir çalım atmıştı o modaydı) Dany ile alakası olmayan eleştiriler yapılıyordu... Dany pozisyon alma konusunda kendini geliştirdiği an çok üst düzey bir stoper olur...

Birgün gelecek millet Dany fanatiği olacak demiştik ... Çoğunuz dalga geçtiniz..

Fatih Hoca'ya sardınız..

2 sene öncede bile Dany diyordum ben.. Antep Avrupa'da oynarken bile onu izliyordum..

Bu adam daha yeni ısınıyor üstüne sürekli koyarak gidecek..

Fatih Terim Milan'a gitse peşinden hemen aldırır Dany'i..

Birisi demişki topu oyuna sokamıyor.. :) iyice bir izleyin pas hatasını nerdeyse hiç yapmıyor, topu oyuna sokması da gayet iyi..

Tek eksikliği Kafa topları , Ramos gibi bir stoperin yanında efsane olurdu Dany..

Topu oyuna sokamayan semih dany değl.Dany risk alma risk alma dedikçe eskisine göre daha az topu oyuna sokuyor.. semih orta sahay ilerliyor sonra geri dönüp musleraya atıyor..Hatta bazen hiç ilerlemeden hep musleraya atıyor.Takım bu sefer tekrar geri yaslanıyor

Bana göre hicte iyi bir defans degil. Lig icin yeterli belki olabilir, orda bile Ilk 11 in adami hayatta olamaz.

Dany nin tek avantaji bir defans oyuncusu icin cok hizli olmasi, ama ne topu oyuna dogru dürüz sokabiliyor (Semih icin de gecerli), ne tam nerde durmasini bilmiyor, üstellik hava hakimi berbat ötesi, böyle defansla yolla cikilmaz, iki tane acemi defansla oynuyoruz. 34 Yasindaki yavas Urfali defansi cok cok daha kontrol ediyordu, ve topu iyi sokuyordu, üstellik Semih in nerde durmasini söyleyen adam hep.

Kim ne derse desin, Real Madrid macinda iyi oynadi evet, ama yine dandik havadan gol yedik, artik geleneksel oldu diyebilirz, yaklasik her ikinci hafta bitane yemesek öyle, bizde de cana can demezler .

Gercekci olmaliysan, bu takima Lucas Neill gibi adam lazigmdi bu sezon. Dedik, Forvet Topu tutamiyor, kontratak yiyoruz, Drogba ve Sneijder geldi, bu acigi kapatik, simdi ama baska acik cok fazla belli oluyor, oda defans azcik prese ugrarsa, topu kaleciye veriyor, kaleci de sutluyor, ve top rakipte. Böyle detaylar iste oyunu cok bozuyor.

Dany tabi takimda kalmali ama yede olarak, hele ki cok hizli oyunculara karsi avantajili oluyor

Zilliyet nevzat dindar habere göre Newcatsle , PSG dany'ı istiyormus :D

Geri
Üst Alt