Cevap: #13 Dany Achille Nounkeu

dany rahat geçeceğin adamla neden öyle pozisyona giriyorsun zaten hakemler atmak için birşeyler kolluyor

Yugoslav faulünün cezası 1 maç, erteleme yok.

Rakip oyuncu Dany nin geçip topu alacağını anlayınca itilmiş gibi rol yapıp kendini yere bıraktı. Bu maç UEFA da olsaydı bu pozisyonda sarı kartı Mersin liye verirlerdi.

Dany bu kol kullanmayı çok fazla yapıyor. Genelde faul vermiyorlardı ama bence bu konuda daha dikkatli olması lazım. Kolu değil sadece omuzu koymalı.

Gerçi hakemin niyeti bozuksa onada bakmaz. ki bu maçta Melo nun bir pozisyonunda sert omuz vurdu diye onada faul demişti.

Neyse bence bu konuda uyarılmalı. Eli kolu bazen fazla açıyor fırsat veriyor niyeti bozuklara.

Kırmızı kart pozisyonu bana göre tartışmaya açık..Bende maç esnasında hakeme bir dolu küfür savurdum ama sonra sakin kafayla izleyince verse de birşey diyemezsin dedim, yoruma açık bir pozisyon..Ancak Premier Lig veya Serie A gibi liglerde bu tarz pozisyonlara hakemler arkasını dönüp geçiyorlar, oralı bile olmuyorlar..Ama bizim lig maalesef çok daha narin bir lig olduğu için, üflesen faul verecek bir yığın hakem var..Bir de yanılmıyorsam aynı hareketi Dany ligin ilk yarısında Webo'ya yapmıştı İBB maçında..Orda da atılabilirdi ama hakem devam ettirmişti..Bu tarz pozisyonlarda biraz fazla eli kolu oynuyor sanki..

Umarım aramayız bu maç.

Ligin en hızlı takımına karşı savunmamızın en hızlı adamı yok... İnşallah aramayız...

Karabük'e karsi oynayabilecekmi simdi?

Karabük maçında oynaması mümkün değil. Elazığ maçında sahada olur. Gole giden adamı engelleyip kırmızı kart almanın cezası bir maç.

Kırmızı kart pozisyonu bana göre tartışmaya açık..Bende maç esnasında hakeme bir dolu küfür savurdum ama sonra sakin kafayla izleyince verse de birşey diyemezsin dedim, yoruma açık bir pozisyon..Ancak Premier Lig veya Serie A gibi liglerde bu tarz pozisyonlara hakemler arkasını dönüp geçiyorlar, oralı bile olmuyorlar..Ama bizim lig maalesef çok daha narin bir lig olduğu için, üflesen faul verecek bir yığın hakem var..Bir de yanılmıyorsam aynı hareketi Dany ligin ilk yarısında Webo'ya yapmıştı İBB maçında..Orda da atılabilirdi ama hakem devam ettirmişti..Bu tarz pozisyonlarda biraz fazla eli kolu oynuyor sanki..

Öyle bir faul yok hocam yanlış yorumlamışsın...Fikrine saygı duymak isterim ama bu tartışılacak bir pozisyon değil ... BU kadar ucuz bir kırmızı kart olamaz ..Hakemler bizim Burak kendini atıyor diye ağzına .... lar düdük çalmıyor am Burhan Burak'ı mumla aratır..ne sünepe ,ne düşme meraklısı adam her pozisyonda öyle dümdüz koşarken bile yarı düşmüş halde koşuyor...

Ya bu herifin cezasını açıklamadılar yada ben görmedim hiç biyerde biri bi link falan göstersin bulamadım danynin cezasını direk 1 maç mı yoksa

Geri
Üst Alt