Hazırlık maçlarından beri rezil oynuyor ve rezil oyununa rağmen her maç sahada..sol bek bile oynadı bu katil,yeter artık Dany defteri kapanmalı.

Geçen sezon o kadar çırpındım buralarda, ne denli bir kazma olduğunu anlatamadım. Ne futbol cahilliğimiz kaldı, ne ergenliğimiz. Hiçbiri önemli değilde şuna okkalı bir küfür yazamamak buraya çok koyuyor.

Geçen sezon o kadar çırpındım buralarda, ne denli bir kazma olduğunu anlatamadım. Ne futbol cahilliğimiz kaldı, ne ergenliğimiz. Hiçbiri önemli değilde şuna okkalı bir küfür yazamamak buraya çok koyuyor.

aynen sorma alindigi gunden beri diyorum. Ozellikle gecen seneki santiagodaki mactan sonra benim eski mesajlari alintilayan olmustu, kapagi takti sana falan diyolardi :d

Tez zamanda Futbol Takımı / Teknik Kadro sayfasindan silinirsin İNŞALLAH .

bu adama birde bonservis verdik ciddi ciddi. fatih hocanın eseridir kendisi. nasıl bir teknik görmüşse kendisinde, izliyorum izliyorum çözemiyorum

FT'nin kazıklarından sadece bir tanesi diğerlerini saymıyorum . Defans dediğin İtalyan olur Slav olur . Sen gidipte bugüne kadar sadece Gaziantep'te iyi oynayan bir oyuncuyu alırsan hele bir de yabancı sınırı varken sen başarılı olamazsın .

Geri
Üst Alt