Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ıskartaya çıkan oyuncuyla takas teklifi yaparken hiç yüzün kızarmıyor dimi younesimonur kamili teklifimi görünce direkt ghostluyo herif reject etmeden buraya aglaaya gelio yeter arrtık
Afedersiniz de 3 çöp verip önemli 2 oyuncu almak peşindesiniz renktaş renktaşına böyle mi yapar!!yırtınıom takas die![]()
Kim renkdasSizde bana lazım olan 1 oyuncu var ama vermezsiniz onu.
Shai gill alexander.Kim renkdas
yakında droplayacağın adamı (covington) potansiyelli adamıma öneriyorsunsizin kafanız mı güzel van vleet veriyorum sanki namus istiyorum siz adam kekme peşindesiniz
O çok sempatik çocuk yaShai gill alexander.
Öyledir ama takımı maç kaybetmek için her an sen sakatsın muamelesi çekebilir.O çok sempatik çocuk ya
renktaş vleet yanına tamamlayıcı all arouunder nihayetinde komplike takaslar için laflar ediyorruz sana vleet önermedim miyakında droplayacağın adamı (covington) potansiyelli adamıma öneriyorsun
ilginç söylemler
shai istiosn van vleete çöp dion ha. rnektaş hayal kırıklıgı yaşatıosunÖyledir ama takımı maç kaybetmek için her an sen sakatsın muamelesi çekebilir.
Yok bana direkt covingtonrenktaş vleet yanına tamamlayıcı all arouunder nihayetinde komplike takaslar için laflar ediyorruz sana vleet önermedim mi
Sanmiyom ya yeter 10 senedir tankliyorlar. Oyuncular kaybetmekten bikmistir. Zaten lakers onların yerine tankliyor.Öyledir ama takımı maç kaybetmek için her an sen sakatsın muamelesi çekebilir.
Shai ligin en iyi 11. oyuncusu biladerimshai istiosn van vleete çöp dion ha. rnektaş hayal kırıklıgı yaşatıosun
hayırlı olsun o zamanYok bana direkt covington
evet 20 maçlık falanShai ligin en iyi 11. oyuncusu biladerim
Van vleet ölmüş diyorlar. Geçen sene playofflarda embiid adli canavar çiğ çiğ yemiş. Artık eskiye dönemez.shai istiosn van vleete çöp dion ha. rnektaş hayal kırıklıgı yaşatıosun
Valla bu sene yetenek baremi çok yüksek draftta wenyama için bütün takima bile sakat gosterip euroleague'den takım çıkartır bu oklahama.Sanmiyom ya yeter 10 senedir tankliyorlar. Oyuncular kaybetmekten bikmistir. Zaten lakers onların yerine tankliyor.
Van vleet ölmüş diyorlar. Geçen sene playofflarda embiid adli canavar çiğ çiğ yemiş. Artık eskiye dönemez.