13. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball | Şampiyon Gökhan Bilgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 hafta oldu takas sayısı 0 ligde herkes mi memnun takımlarından. Ya da birbirimizi kazıklama derdindeyiz renktaş renktaşına böyle mi davranır!!!

Teklifimi bekle.

Birazdan çalacağım kapını.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ferhat senin takımda da Ingram hariç bir tane parıldayan adam yok.

Benden pas.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada takımında josh primo olan varsa drop etsin adam teshirciymis davalik olacakmış nba'de bulunmasi zor artık.

Bu ligte takas olmaz. Herkes birbirine halleniyor.

3 hafta oldu takas sayısı 0 ligde herkes mi memnun takımlarından. Ya da birbirimizi kazıklama derdindeyiz renktaş renktaşına böyle mi davranır!!!
1667332546229.webp

Karşıda ki takımı soymak yerine dengeli takas teklif etseniz yapilabilir ama siz 2 tane katki veren ve ana rotasyon oyuncusunu isteyip yerine 1 tane ne olduğu belli olmayan donemsel oyuncu bir tane de brooklyn karmaşasında süre bulan dengesiz bir oyuncu öneriyorsunuz.
van vleet ve royce ana rotasyon degil mi
brooklyne laf etmişsin houston çok m dengeli ve düzenli?
aga seninkile de çmuyo kaçmıyo sadce kaşı bir teklif falan da etmiyorsn yeany ne diyim

van vleet ve royce ana rotasyon degil mi
brooklyne laf etmişsin houston çok m dengeli ve düzenli?
aga seninkile de çmuyo kaçmıyo sadce kaşı bir teklif falan da etmiyorsn yeany ne diyim
Royce ana rotasyon olma sebebi sakatlıklar ben simons ve cury döndü mü benche dönecek diğer denis smith'de dönemsel oyuncu lamelo ball döndükten sonra ona da bench yolu gözükecek. Van vleet'i de ben sevmiyorum çok güvenilmez geliyor. Houston çok dengeli değil ama alperen orada ana rotasyon ve onu geçebilecek oyuncu yok kendi pozisyonunun 1 numarası ve her maç ortalama double double istatistik bırakabilecek potansiyelde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt