- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Davisi baba 2 adama karsı veririm anca.
Beal + X (Center) verebilirim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Davisi baba 2 adama karsı veririm anca.
Beal + X (Center) verebilirim.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mccollum+poelt+x'e ne dersiniz?Beal+randle
ardacim tekliflerle hesabini senlendirdimBeal+randle
bundan iidi sanki :::Beal+randle
bundan iidi sanki :::
Benim teklifte iyiydi sankiEn iyi 2 adamıma teklifinde halibrtonsuz yapman üzdü
asko sana oyunda en stabil 2 adami sundum. 2. adamsiz da bi yandan.En iyi 2 adamıma teklifinde halibrtonsuz yapman üzdü
mccolum m verdnBenim teklifte iyiydi sanki
mccollum+poeltmccolum m verdn
Benim teklifte iyiydi sanki
Rose'da bir cacık yok. Davis'te takaslanabilecek bir oyuncu aslında ya.gökhan rose dropluyor arda davis pazarlıyor neler oluyor ey ahali
çekiç gibi ideolojiler birer birer yıkılıyor
Duygusal anlamda bahsetmiş Uğur.Rose'da bir cacık yok. Davis'te takaslanabilecek bir oyuncu aslında ya.
beklenmicek derecede aktif davranis. ne teklif ederdinRose'da bir cacık yok. Davis'te takaslanabilecek bir oyuncu aslında ya.
Ben Davis'e 2 orta verirdim. Süper oyuncularımı takaslamama kararı aldım.beklenmicek derecede aktif davranis. ne teklif ederdin
@Gökhan Bilgin şampiyon nerdesin
Brogdonu istemiştim :/Jokic ile takas çılgınlığına katıldık bakalımYoksa bir teklifin mi var?
abi o paketine bence anca dercik rose+hidayer turkoglu alablirsinBen Davis'e 2 orta verirdim. Süper oyuncularımı takaslamama kararı aldım.
Sexton-Kuzma-Ayton-Doncic-Clarkson-Siakam-Wiggins harici oyuncular olabilir. Mesela Barnes-Reggie Jackson'ı verebilirdim. Davis ve bir adet droplanacak oyuncu ile beraber şahsen.