- 19 Mart 2014
- 29.568
- 30.989
- 2.718
O ikisi açık değil. Barnes ile kafa kafaya Mobley olabilir.mobley var
clarkson kuzma acik midir transfere
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O ikisi açık değil. Barnes ile kafa kafaya Mobley olabilir.mobley var
clarkson kuzma acik midir transfere
barnes ile kafa kafaya montele morris verirm abi anca. form bulcak diye seson bittipO ikisi açık değil. Barnes ile kafa kafaya Mobley olabilir.
Niye Barnes bu sene gayet efektif oynuyor. Mobley'i veriyorsan hemen anlaşmayı imzalayalım.barnes ile kafa kafaya montele morris verirm abi anca. form bulcak diye seson bittip
Niye Barnes bu sene gayet efektif oynuyor. Mobley'i veriyorsan hemen anlaşmayı imzalayalım.
Conley'i olabilir. Yerine vereceğin önemli. Siakam Asla gitmeyecek.Conley’i salar mısın bana?
Aslında Siakam’ı istiyorum da vermezsin? Yoksa verir misin abi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Girdim teklifin mi var MuradımLevent beyi yahoo uygulamasına bekliyoruz.
abi dalgalu ve forumdan dusuk hatta olay bile oldu.Niye Barnes bu sene gayet efektif oynuyor. Mobley'i veriyorsan hemen anlaşmayı imzalayalım.
Yok da yunusun guzel teklifleri varmis buradan zor oluyor yoruluyor. Ekibimiz orada takılıyor.Girdim teklifin mi var Muradım![]()
Ne dalgası yahu. Gayet iyi oynuyor. 3 maç kötü oynadı ondan sonra her türlü katkı veriyor.abi dalgalu ve forumdan dusuk hatta olay bile oldu.
bana dedigim diger adamlae lazm. daha kisa ve sut uzerine olan
clarksan kuzmaNe dalgası yahu. Gayet iyi oynuyor. 3 maç kötü oynadı ondan sonra her türlü katkı veriyor.
N'ayır n'olamazclarksan kuzma

Oylama zamanı geçtiği için red veremedim. Uğur muhtemelen tekrar takas teklifi yapacaktır münasip bir şekilde.Şu son takas (F.K-Karşıyaka arasında olan)çok dengesiz olmuş arkadaşlar. Bir daha gözden geçirin isterseniz.
Veto oyumu vermeden vetolanmış çok şükür.Şu son takas (F.K-Karşıyaka arasında olan)çok dengesiz olmuş arkadaşlar. Bir daha gözden geçirin isterseniz.
Ekler misiniz lütfen