- 4 Ağustos 2009
- 90.788
- 72.005
- 5.188
Ekipte 5 adet C var. PF aradık bulamadık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Conley ve Clarkson'u şutlayacağım zaten. Şimdi Free Agent'i kolaçan ediyorum. Uygun isim bulunca droplarım.Sexton, Conley ve Clarkson’u aynı takımda bulundurman garip geldi.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O yüzden doncic'i takaslaması lazım![]()
@Levent Akgün3 adam alırım. Kendim seçerim. Doncic'in yanında Conley ve Clarkson'u da hediye ederim. Uyarsa görüşmelere başlayalım.
3 adam alırım. Kendim seçerim. Doncic'in yanında Conley ve Clarkson'u da hediye ederim. Uyarsa görüşmelere başlayalım.![]()
The Process takımı Embiid'i seçmedi hea, ihanet!!!
Doncic la bu Milf hunter elbet bir bedeli olacak.
Embiid gönlümüzün şampiyonu ama jokic oyunda daha degerli![]()

Kawhi’a hayranım. En az Rose kadar severim.
Ama az maça çıkması Fantasy’de üzüyor insanı. Biraz profesyonel de bakmak lazım.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Son sıranın şokunu atamadık maalesef. Birbirlerine zıt birkaç seçim yaptım. Lig başlasın bir göreyim takımı da takas işlerine girişebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 180434
lillard reçeli 2 aya takas ister geneBu sene patlama yapacak shai, brunson, cole, markkanen, hardaway, brooks, dort gibi heriflerin yanina blok ve ribaundu garantiye alacak uzunlar ve bu tecrübesiz ekibe liderlik ve abilik etsin diye lillard cilegi koyduk.![]()