13. Geleneksel Yahoo Fantasy Basketball | Şampiyon Gökhan Bilgin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Draftlarda duygusallıgımıza yenildiğimiz doğrudur lakin haftalık kadromu guncellerim hep sonuncu oldugum sezon dahil. Lakers camiası olarak Gerekli mecralara ilgili sikayetler iletilecek olup pfdk ya tedbirli olarak sevkini talep edecegiz.

Takasta ugurun daha avantajlı dogrudur bol ve klay için tavizler verdik belki. Hayward sık sakatlanma ihtimali ve takımda kawhind sakatlıgı buna sevk etti.
Kafanıza yatmadıysa reddedin sıkıntı degil

Veto benden de. Günlük performanslar acaba dedirtebilir ama lig geneli için çok dengesiz.

proj.png

takas.webp

Hayward nurkic cansizsa, bol bol olinik bu kadar iyiyse bu takas niye yaptın ki. Rakibe iyilik olsun diye mi. 4 oyuncu degistirmissiniz aldigin 4 oyuncu da verdiğinden iyi. Hayir 4te seni durduran neydi. Devam etseydin 6-7-8 diye. Nance, jones, vanderi de ekleyip ant davis, westbrook, kawhiyi falan da alsaydın.

Arda da her sene katılır draftı yapar takimla ilginlemez sonra sacma sapan takaslar yapar.

Adil bir lig istiyoruz.
sana iki cift lafım var algıcı misyonerim
oncelikle takasın vetolanması ile ilgili bir sıkıntım yok çünkü elimde kalan oyunculardan memnunum farklı bakıyoruz der gecerim. seni tatmin etmek gibi bir arzuhal içinde de olmadığımı belirtirim. benim formda starter topçularımı ucuz algı yönetimine kurban ettirmemekle beraber madem form durumunu iplemiyorsun markkanen ve sga nın pazar degerini açık forumda yaz ona göre teklif yapalım.

takası niye yaptıgımı soruyon curry takasından sonra uzun düsmek ve sell high oyuncuları buy low ile degistirmek istedim sana mantıksız gelebilir benim icin mantıklı bunu tartısmayız kisisel bisey. nurkic ve hayward gibi yılda garanti 35 40 maç kaçıran adamları avg ile degil totalle degerlendiriyorum o yüzden benim gözümdeki degeri daha düsük olabilir fazla bakana da neden öyle demem. siakam patlamaya yaptıgı yıl fa dan çekmistim mesela onu, sonra 3 veya 4 rounder bir adama vermistim sene sonu zarar etmistim mesela risk alıp.
geçen yıl haliburton durant takası yaptık mesela sivasla o vetolanmıstı sinirlenmistim cünkü ikimiz icinde stratejik bir takastı hataydı vetolanması bunda oyle bisey yok takası vetola ama formda topculara kıtırpiyoz muamelesi yapıp market degerini düsürmeyelim

projected statsa bakılacak kadar kıtırpiyoz bir lig degil gibi düsünüyorum be rengim bizimkini
Fikir verir. Projected'a yakın performans verirlerse böyle bir dengesizlik var. Current rankingde de dengesizlik var. Rozier tek başına bozuyor bana göre o dengeyi. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama benim yorumum bu. Bir tane de oyum var.

sana iki cift lafım var algıcı misyonerim
oncelikle takasın vetolanması ile ilgili bir sıkıntım yok çünkü elimde kalan oyunculardan memnunum farklı bakıyoruz der gecerim. seni tatmin etmek gibi bir arzuhal içinde de olmadığımı belirtirim. benim formda starter topçularımı ucuz algı yönetimine kurban ettirmemekle beraber madem form durumunu iplemiyorsun markkanen ve sga nın pazar degerini açık forumda yaz ona göre teklif yapalım.

takası niye yaptıgımı soruyon curry takasından sonra uzun düsmek ve sell high oyuncuları buy low ile degistirmek istedim sana mantıksız gelebilir benim icin mantıklı bunu tartısmayız kisisel bisey. nurkic ve hayward gibi yılda garanti 35 40 maç kaçıran adamları avg ile degil totalle degerlendiriyorum o yüzden benim gözümdeki degeri daha düsük olabilir fazla bakana da neden öyle demem. siakam patlamaya yaptıgı yıl fa dan çekmistim mesela onu, sonra 3 veya 4 rounder bir adama vermistim sene sonu zarar etmistim mesela risk alıp.
geçen yıl haliburton durant takası yaptık mesela sivasla o vetolanmıstı sinirlenmistim cünkü ikimiz icinde stratejik bir takastı hataydı vetolanması bunda oyle bisey yok takası vetola ama formda topculara kıtırpiyoz muamelesi yapıp market degerini düsürmeyelim

Sen kendin demissin sell high-buy low diye. Bu normal hayatta işler ama fantasyde insanlar tepki gösterince parlamamak lazim. Bol bol iki mac iyi oynadı rosier sakatlıktan döndü nurkic sakat hadi bunlari takaslayalim. Bol bolu bir ay sonra kimse hatırlamaz ama rosierin nurkicin 1 ay sonra ne verecekleri belli. Neyse ligdaslarimiz karar versinler.

Ya hiç uğraşmayın Arda senin takımı sende Ardanın takımı al olsun bitsin :D
Rozier'i gördüm sanki orada

Sen kendin demissin sell high-buy low diye. Bu normal hayatta işler ama fantasyde insanlar tepki gösterince parlamamak lazim. Bol bol iki mac iyi oynadı rosier sakatlıktan döndü nurkic sakat hadi bunlari takaslayalim. Bol bolu bir ay sonra kimse hatırlamaz ama rosierin nurkicin 1 ay sonra ne verecekleri belli. Neyse ligdaslarimiz karar versinler.
misyonerim sen iki sene önce takasım vetolandı diyip oyunu bırakmamısmıydın yahhhhu hala algı yönetimindesin
vetoda sıkıntı yok diyorum zati parlama degil diyorum ki kalkıp bol bol traş cart curt deme yani mac izlemedigin icin hakim degilsin sonra izlemeyen sana inanıp dandik oyuncu zannedecek cole fln teklif edecek

Fikir verir. Projected'a yakın performans verirlerse böyle bir dengesizlik var. Current rankingde de dengesizlik var. Rozier tek başına bozuyor bana göre o dengeyi. Diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum ama benim yorumum bu. Bir tane de oyum var.
projected stats zaten havuzda olan oyuncularla ilgili tahmin verir renkdas sene bası rotasyonda olmayıp simdi ilk 5e giren topcunun veya fazla gelisen topcunun projected statsından ne fikir alabilrsin yani
vetodan bagımsız konusuyom zaten vetolayın sıkıntı yok ama projected olayı sıkıntı yani kime neye göre gibisinden

projected stats zaten havuzda olan oyuncularla ilgili tahmin verir renkdas sene bası rotasyonda olmayıp simdi ilk 5e giren topcunun veya fazla gelisen topcunun projected statsından ne fikir alabilrsin yani
vetodan bagımsız konusuyom zaten vetolayın sıkıntı yok ama projected olayı sıkıntı yani kime neye göre gibisinden
Onun için istatistikleri de ekledim daha sonra.

kendim de veto atıyorum takasa sonra sampiyon olunca algıcı arkadaslar şike şike diye gölge düsürmesin basta misyoner bey
kimsenin bisey bilmedigi yerde herkes her seyi bilebilir diyerek konudan cekiliyorum

gören vetolasın bari de topcular geri gelsin teklif atabilelim bizden baska takas yapmaya calısan olmadıgı icin lig durgun bir su birikintisi gibi yosun tutuyor sonra

Goathai 3. siraya yukselmis. Blok, steal her sey var. Adeta mukemmel oyuncunun sözlük karşılığı.

c75209526e11b2e4579c0310eb9fe761.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt