- 4 Ağustos 2009
- 90.777
- 71.974
- 5.188
Van vleet 0.180le sut atmayı bırakırsa kendisine karsilik shrayderi verebiliriz.
Vlete karsi sabonisi veren agir gerizakaliymis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teklifler konusunda ve oyuncu itibarsızlaştırma meselesinde haklısın. Herkes yoğurdum iyi der. Önemli olan performans. Guard arayana Mike Conley- Clarkson verebilirim.iyi topcu.
bu ligdeki oyuncu itibarsizlastirma ve yanlis insanlarin adini cikarma gbi tuhaf algilar var.
vanvleet oynafigim socrates liginde sabonisle takas oldu burda anca cole veriyor.
aynen cole ve schrodee kariyer zirvesinde. tuhVan vleet 0.180le sut atmayı bırakırsa kendisine karsilik shrayderi verebiliriz.
dejante tra şımarıklığı gözüme çarpıo. adil koşullarda karşılaşmak mtluu ederdi ..Bu hafta liderlik gelebilir. Yunuz'a karşı 7-2 kazanmak mutlu etmez, 8-1 olmalı...
mis gibi topcu abi s*xton istedik cok dda bisey degil yani..Uğur'da Vanderbilt'i bir yere çakmanın derdinde.![]()
socrates hmmmiyi topcu.
bu ligdeki oyuncu itibarsizlastirma ve yanlis insanlarin adini cikarma gbi tuhaf algilar var.
vanvleet oynafigim socrates liginde sabonisle takas oldu burda anca cole verilio
Olmaz baktım son performansları epey düşük.mis gibi topcu abi s*xton istedik cok dda bisey degil yani..
attıgım özel mesaja cevap vermeyip sabah buraya vander çakmaya calısıyor demen de ne bileyim..Olmaz baktım son performansları epey düşük.
socrates hmmm![]()
aynen appe girdiginiz bi zahmet tekliflere olumluu olumsuz cevap da verinattıgım özel mesaja cevap vermeyip sabah buraya vander çakmaya calısıyor demen de ne bileyim..
biraz kırıldım.... pazarlık yapardik biraz caleb martin var formda.
o zaman takasHafta da toplasan 8 üçlük atmamış dejonte murray benimle maç olan hafta da tek maçta 8 üçlük sokmuş kiminle oynasam oyuncuları uçuyor bize gelenlerde dip yapıyor nasıl bir şanssızlıktır bu.
Anthony edwards'ı valenciunas'a karşılık olarak vermiyorum sağolun.o zaman takas
başka şeyler de varAnthony edwards'ı valenciunas'a karşılık olarak vermiyorum sağolun.
sen takas yaptn mı yaw bu sezonBuyuk bir takas patlatalim
Çok çabaladım ama herkes dalga pesinde. Adam adebayoru istiyor karşılığında goksenini veriyor. Diğeri shai karsiliginda melihi oneriyor. Enayi değiliz.sen takas yaptn mı yaw bu sezon