Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.745
- 71.306
- 4.918
ÜzdünKonudan atılmana son 3.. 2..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ÜzdünKonudan atılmana son 3.. 2..
Çok iyi bence yeni ingilizce parçalar da keşfettim playlistim içinVay anasını normalde yarışmada playlist paylaşılında şarkı dinlenir. Biz şarkı seçmek için şarkı dinleyeceğiz. Tuhaf olmuş.
Salı büyük ihtimallePlaylist paylaşımı planlanan zaman nedir acaba?
bazı şarkılar o platformda olmuyor ki rtaş@Cihan Ağzıkara bir devrim, bir yenilik rica edebilir miyim?
Evet dediğini düşünüyorum ve ricamı sunuyorum. Playlisti Spotify'da çalma listesi olarak da paylaşabilir misin?
Her şarkı orda olmayabilir üstelik herkesin Spotify üyeliği var mı o da meçhul abi@Cihan Ağzıkara bir devrim, bir yenilik rica edebilir miyim?
Evet dediğini düşünüyorum ve ricamı sunuyorum. Playlisti Spotify'da çalma listesi olarak da paylaşabilir misin?
Her şarkı orda olmayabilir üstelik herkesin Spotify üyeliği var mı o da meçhul abi
Olursa diye söylemiştim ayrıca ek olarak. YouTube olsun. Ek olarak Spotifybazı şarkılar o platformda olmuyor ki rtaş
Denerim abi olursa paylaşırım onu daOlursa diye söylemiştim ayrıca ek olarak. YouTube olsun. Ek olarak Spotify
yani 18 şarkı spotifyden 6 tane youtubedan dinlerim diyorsan ben ayarlayabilirim spotify playlistini ama hepsinin spotifyde bulunacağını hiç sanmıyorumOlursa diye söylemiştim ayrıca ek olarak. YouTube olsun. Ek olarak Spotify
Var da güzel şarkılar kapılıyoDaha bakamadım şarkıya. Malum pazar ; mangal - rakı falan.
Vakit var di mi
Daha bakamadım şarkıya. Malum pazar ; mangal - rakı falan.
Vakit var di mi
Yav cihan abartma kardeşimVar da güzel şarkılar kapılıyo
Playlist gelince hatırlatıcamYav cihan abartma kardeşim![]()