Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serbest'i @Emre Ersoy ya da başka bi gönüllü yapar abi benden çıktı o işSerbest stil en iyisi. Degisik seyler gorme firsati veriyor.
Eski Yunan DIli ve Edebiyati mezunu oldugumu hatirlatmak isterim.Antik diller yapıcam. Aramice, İbranice, Grekçe, Keltçe, Sümerce, Sanskritçe
Şarkı kalitesine hiç girmiyorum bileHerkes sevdiği türe puan verdiği için serbest konsept olmamalı
Yok sagol. Ben almiyim. Stresli is.Serbest'i @Emre Ersoy ya da başka bi gönüllü yapar abi benden çıktı o işİstersen sen yap hatta
Bu sana avantaj sağlar ama GSC'de olduğumuzu da ben hatırlatmak isterimEski Yunan DIli ve Edebiyati mezunu oldugumu hatirlatmak isterim.
Bu yüzden İskandinav dillerini seçtim aslında. Kaç yarışmadır serbesti rock'ı metali kaç tane bu dillerden şarkı geldi?Onyargili davranmamayi ogrenmeliyiz.
Yook en kötü Moğolca falan eklerim popüler dilleri unutun
O zamanYook en kötü Moğolca falan eklerim popüler dilleri unutun![]()
Herkese bir dil dusecek sekilde dunya dilleri yap olsun bitsin.Bu yüzden İskandinav dillerini seçtim aslında. Kaç yarışmadır serbesti rock'ı metali kaç tane bu dillerden şarkı geldi?
6-7 kişiden sonra o dil kalmadı bu dil taze bitti demeye başlicam sonra vazgeçtim diyecek kalanlar nelerle uğraştım abi bi bilsenHerkese bir dil dusecek sekilde dunya dilleri yap olsun bitsin.
Serbest mümkün değil yapmamSerbest'i @Emre Ersoy ya da başka bi gönüllü yapar abi benden çıktı o işİstersen sen yap hatta
latince de olsunAntik diller yapıcam. Aramice, İbranice, Grekçe, Keltçe, Sümerce, Sanskritçe
ya nerede kaldı bu liste
Sen de mi Brütüsya nerede kaldı bu liste