- 3 Haziran 2015
- 57.042
- 66.165
- 4.143
Napalim oturup aglayalim mi simdi yawNe erevizyonu ya dalga mı geçiyosunuz
Kan gövdeyi götürüyo bunlar şarkı yarışmasının derdinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napalim oturup aglayalim mi simdi yawNe erevizyonu ya dalga mı geçiyosunuz
Ne erevizyonu ya dalga mı geçiyosunuz
Ağlama daNapalim oturup aglayalim mi simdi yaw
Ban atmak ve gs yanarken şarkı yarışması yapmak dışında bi vasfın var mı acepNe istiyorsun, elinde klavye telefon yapıyı mı çözeceksin?
Başlıktan atarız seni kurtulursun problem yok
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Önce saka yapiyorsun sanmsitim da. Baya ciddisin galiba. Git kurtar ozaman GS'yi süper kahraman. GS elden gidiyor ama sen PC basindasin. Büyük rezaletAğlama da
Bizler burda erden merden canımız burnumuzdayken şarkı da puanlama bi zahmet
Yazdığın mesajların büyük bir kısmı takımla ilgili o gelsin bu gitsin şu söyle olsun falandırÖnce saka yapiyorsun sanmsitim da. Baya ciddisin galiba. Git kurtar ozaman GS'yi süper kahraman. GS elden gidiyor ama sen PC basindasin. Büyük rezalet
Eee halen burdasin? 27 dakika boyunca ne yaptin? Kurtarabildin mi Galatasaray'i?Yazdığın mesajların büyük bir kısmı takımla ilgili o gelsin bu gitsin şu söyle olsun falandır
E madem pc başında kulübü kurtaramıyoruz sen niye o kadar mesaj yazıp zahmet ettin yaw
Yarışmanı yine yap ama şu an bunun için uygun bi zaman değildi bence
Başarılar kenks umarım kazanır bizi gururlandırırsın
Çok ciddi görünüyorsun yapma KemalimEee halen burdasin? 27 dakika boyunca ne yaptin? Kurtarabildin mi Galatasaray'i?
Başaramadım abiEee halen burdasin? 27 dakika boyunca ne yaptin? Kurtarabildin mi Galatasaray'i?
Ban atmak ve gs yanarken şarkı yarışması yapmak dışında bi vasfın var mı acep
Samet nalbantherkes mi puanlıyacak - jüri kim ?
Jüri filan olmamaliherkes mi puanlıyacak - jüri kim ?
o zaman boş boş youtube linkiyle şarkı paylaşılmış olacak ne anladım o işten.Jüri filan olmamali
Can sorularını özelden bana sor. Yönlendirmeyi yapacağımo zaman boş boş youtube linkiyle şarkı paylaşılmış olacak ne anladım o işten.
Üstad katılan herkes puanlama yapıyor, kendi şarkısı hariç beğendiği parçalara 12-10-8-7-6-5-4-3-2-1 şeklinde puanlıyor. Juri olayı ise olursa genelde gizli oluyor puanlar açıklandığında anlaşılıyor.herkes mi puanlıyacak - jüri kim ?
Yarismacilar birbirini noktalayacak. Pardon pointleyecek.o zaman boş boş youtube linkiyle şarkı paylaşılmış olacak ne anladım o işten.