Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Eğer şampiyon olursam balkon konuşması yapmak için kombinim hazır ve hangi şarkıyla kutlanacağını da seçtim.Hazırız.Evet şampiyonluğa yav 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben evde drone kaldıracağım Drone Show yapacağız MuradimEğer şampiyon olursam balkon konuşması yapmak için kombinim hazır ve hangi şarkıyla kutlanacağını da seçtim.Hazırız.Evet şampiyonluğa yav
![]()
yerli mi yabanci mi muzugun ?Eğer şampiyon olursam balkon konuşması yapmak için kombinim hazır ve hangi şarkıyla kutlanacağını da seçtim.Hazırız.Evet şampiyonluğa yav
![]()
Kemal'im Onur'umla beraber 3'ümüzden kim kazanırsa kazansın kutlayacaz biz yavBen evde drone kaldıracağım Drone Show yapacağız Muradim
@Vasfi Vural Vasfim'in klasik olan capslerinden 1'i olan O'nu söyleyemiyoruz diyeyim ben kanks yavyerli mi yabanci mi muzugun ?
Düğün işlerinden dolayı katılamadın ama diğer yarışmada bekleriz seni biz kanks yavorganizasyon 10 gündür sürmekte 2. tura kalmaz inş.
Kemal'im Onur'umla beraber 3'ümüzden kim kazanırsa kazansın kutlayacaz biz yav
Mikrop@Vasfi Vural Vasfim'in klasik olan capslerinden 1'i olan O'nu söyleyemiyoruz diyeyim ben kanks yav![]()
Tahminlerini alalımMikrop
Ben birinciyim kral , listening geri kalanini siz belirleyinTahminlerini alalım![]()
Konuk sanatçı yolla acilBen birinciyim kral , listening geri kalanini siz belirleyin
Ben birinciyim kral , listening geri kalanini siz belirleyin
@Onur Üründül iki sarki soyle de dinliyelim gara yigenimKonuk sanatçı yolla acil
@Onur Üründül iki sarki soyle de dinliyelim gara yigenim