Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.534
- 7.727
- 1.898
İşte mutluluğun tablosu

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte mutluluğun tablosu
İstersen şahidin olurum Azizimİşte mutluluğun tablosu![]()
Seçtiğin şarkılarda küfür var mıBeyler Transfer tahtası kapaniyor
Yedi ceddimize sövseler anlamicazSeçtiğin şarkılarda küfür var mı
Birisinde kesin yokSeçtiğin şarkılarda küfür var mı
Yok ama biraz ten görebilirsinBirisinde kesin yok
Diğerinde emin değilim
Sen
Belkide anama avradima sövdükleri şarkıya 12 puan verdim bilmiyorumYedi ceddimize sövseler anlamicaz
Sıkı sıkı babaYok ama biraz ten görebilirsin
Yedi ceddimize sövseler anlamicaz
Kanka bu kadar sapık varken kasmaValla ben puanlarken sırf klipte seksi kadınlar var diye yüksek puan vermek yerine önce müziğin kalitesine sonra da sözlerine bakıyorum. Birkaç şarkıyı inceleme zahmetinde bile bulunmadım ama onların dışında küfür yok gibiydi.
Kanka bu kadar sapık varken kasma![]()
136'da bekliyorum bunu İskandinav yapıyoruzYok yahu onlarla ilgisi yok zaten. Müziklerin sözlerini hikayesini müzikalitesini falan öğrenmeyi seviyorum ben. Zaman olsa paylaşılan her şarkının hikayesini de araştırırım da malesef 34 şarkıyı araştırma şansım yok.
136'da bekliyorum bunu İskandinav yapıyoruz
137 de Film müzikleri olsa tadından yenmez136'da bekliyorum bunu İskandinav yapıyoruz
Bugün de konuştuk bunu. Jenerik dicez sahneden kesit atacaklar, film dicez dizi müziği atacaklar. Vallahi kriz sebebi137 de Film müzikleri olsa tadından yenmez
Bugün de konuştuk bunu. Jenerik dicez sahneden kesit atacaklar, film dicez dizi müziği atacaklar. Vallahi kriz sebebi
Onu hiç yapmadım yapılabilir belki ülkeleri netleştirmek lazım.Orta Asya yapıldı mı hiç? O da güzel olabilir.