- 1 Ağustos 2014
- 63.481
- 73.787
- 4.218
net kuralBugün de konuştuk bunu. Jenerik dicez sahneden kesit atacaklar, film dicez dizi müziği atacaklar. Vallahi kriz sebebi
filmlerle özdeşleşmiş, filmler için yapılmış şarkılar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
net kuralBugün de konuştuk bunu. Jenerik dicez sahneden kesit atacaklar, film dicez dizi müziği atacaklar. Vallahi kriz sebebi
Acı hayattan sahne atacaklar bu bunun için yapıldı diyecekler nasıl çıkıcaz o işin içindennet kural
filmlerle özdeşleşmiş, filmler için yapılmış şarkılar
araştırma komitesi kuralımAcı hayattan sahne atacaklar bu bunun için yapıldı diyecekler nasıl çıkıcaz o işin içinden![]()
her sabah işe gittiğimde şu playlisti bi açarım eve gidene kadar dinlerim, sende yap acayip huzur ve sakinli veriyorBenim parçaların sözlerine kefilim. Her iki parça da gayet manalı sözlere sahiptir.![]()
her sabah işe gittiğimde şu playlisti bi açarım eve gidene kadar dinlerim, sende yap acayip huzur ve sakinli veriyor
ben konuya etiketlemesem büyük ihtimal o da unutacaktıSüreyi bildirmemize ve yarışmacı arkadaşların da burada yazmalarına rağmen
@Selim Aydemir ve @Göktuğ Çakırlar puanlarını zamanında iletmedkleri için diskalifiye olmuşlardır. Puanlama kapandı.
Sonuçlar yetişirirse Cumartesi akşamı maçtan sonra yetişmezse Pazar akşamı açıklanacaktır.
Herkese teşekkürler
Not: @Barış Savaş 15 dk ile yırttın![]()
Süreyi bildirmemize ve yarışmacı arkadaşların da burada yazmalarına rağmen
@Selim Aydemir ve @Göktuğ Çakırlar puanlarını zamanında iletmedkleri için diskalifiye olmuşlardır. Puanlama kapandı.
Sonuçlar yetişirirse Cumartesi akşamı maçtan sonra yetişmezse Pazar akşamı açıklanacaktır.
Herkese teşekkürler
@Murat Ünsal beni bu konuda alintilamasaydi unutmuştum. Teşekkürler Sivas'ın bağri yanık erkeğiSüreyi bildirmemize ve yarışmacı arkadaşların da burada yazmalarına rağmen
Herkese teşekkürler
Nedemisler işini son güne birakmayacaksinHaydaaaa benim aklimda Cumartesi diye kaldi yaaaaa
Uzuldum bak simdi...
İlk defa istekli bir şekilde beğendim yorumunu
Niye o kadar Şampiyon Galatasaray yazmıştım onları da beğenmiştin yoksa 1 isteğin yok muydu onları beğenirkenİlk defa istekli bir şekilde beğendim yorumunu
Puanları sabah gönderdiler ama kabul edilmedi. Sonuçlar belli oldu akşama açıklıyorumOlan olmuş artik. O arkadaşlar yerine ben yapabilirim puanlamayi