135. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Mehmetoğlu

Balkan şarkısı kültürüm pek olmadığı için katılmayı düşünmedim ama listeyi merak edip şöyle bir göz attım. Balkan şarkısı kriterinizi merak ettim. Yargılamak veya eleştirmek için değil samimice anlayamadım; mesela etnik olarak o müzik tarzı olması mı, sadece o ülkelerden çıkmış bir şarkı olması mı, dili mi merak ettim.

Balkan şarkısı kültürüm pek olmadığı için katılmayı düşünmedim ama listeyi merak edip şöyle bir göz attım. Balkan şarkısı kriterinizi merak ettim. Yargılamak veya eleştirmek için değil samimice anlayamadım; mesela etnik olarak o müzik tarzı olması mı, sadece o ülkelerden çıkmış bir şarkı olması mı, dili mi merak ettim.
O yörelerden çıkmış her türlü , her tarzda söylenmiş şarkılar rtaş
Bu bölgelerin dilleriyle söylenmiş olacak
İster yöresel olsun ister pop ister metal

ben etnik / oranın kültüründen çıkma oalrak baktım.

yorumlama istediği gibi olsun ama şarkıda oradan duyuyorsak bir şey eyvallah gibi düşündüm.

Kirginim cunku ABD saatiyle 23:59'dan once gonderdim. :D Neyse sonradan tekrar yarismaci ararsiniz yeni yarismalar icin. ;)

O yörelerden çıkmış her türlü , her tarzda söylenmiş şarkılar rtaş
Bu bölgelerin dilleriyle söylenmiş olacak
İster yöresel olsun ister pop ister metal
Rusca sarki vardi :) Balkan ile ne alakaysa artik :) Ben olsam Turkceleri de kabul etmem, bizim de pek alakamiz yok. Sirf gecmiste Balkanlardan goc edenler ulkemizde yasiyor diye sanirim :D

22:00 - 22:15 gibi buradayız.

Geri
Üst Alt