- 24 Mayıs 2009
- 18.539
- 19.973
- 2.273
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana fark etmez her türlü heyacanı güzel bu yarışmanın
düz bir şekilde açıkla istersenGeçen sefer yapamadığım yarışmacıyı tahmin etme olayını yapalım mı yoksa düzden açıklayarak mı gidelim?
Şarkıların bi günahı yokdisq olan şarkılara verilen puanlar ne olacak
İş yoğunluğuna göre dostum, sana fazla yükleniyoruz, nasıl arzu edersen bana tamam
yani disq edilen birinin şarkısı kazanabilir mi yarismayi?Şarkıların bi günahı yok
Hayır puanları toplanacak ama sıralamaya dahil edilmeyecekyani disq edilen birinin şarkısı kazanabilir mi yarismayi?
Sektir sektir bye bye? Müthüş!Benim parçaların sözlerine kefilim. Her iki parça da gayet manalı sözlere sahiptir.![]()
Raporladım üstatSektir sektir bye bye? Müthüş!
Gurur duydumRaporladım üstat![]()
O yörelerden çıkmış her türlü , her tarzda söylenmiş şarkılar rtaşBalkan şarkısı kültürüm pek olmadığı için katılmayı düşünmedim ama listeyi merak edip şöyle bir göz attım. Balkan şarkısı kriterinizi merak ettim. Yargılamak veya eleştirmek için değil samimice anlayamadım; mesela etnik olarak o müzik tarzı olması mı, sadece o ülkelerden çıkmış bir şarkı olması mı, dili mi merak ettim.
ben etnik / oranın kültüründen çıkma oalrak baktım.Balkan şarkısı kültürüm pek olmadığı için katılmayı düşünmedim ama listeyi merak edip şöyle bir göz attım. Balkan şarkısı kriterinizi merak ettim. Yargılamak veya eleştirmek için değil samimice anlayamadım; mesela etnik olarak o müzik tarzı olması mı, sadece o ülkelerden çıkmış bir şarkı olması mı, dili mi merak ettim.
Rusca sarki vardiO yörelerden çıkmış her türlü , her tarzda söylenmiş şarkılar rtaş
Bu bölgelerin dilleriyle söylenmiş olacak
İster yöresel olsun ister pop ister metal