- 20 Eylül 2009
- 17.814
- 16.034
- 2.613
Özel mesajlar ise yaramışYarışmaya bundan sonra sadece evlileri alacağım. Herkes sapık

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özel mesajlar ise yaramışYarışmaya bundan sonra sadece evlileri alacağım. Herkes sapık
Bu sefer şarkın hakkında net bir tahminim var ahbabımPuanlamamı yaptım, başarılar herkese. Çok beğendiğim bir çalma listesi oldu açıkçası. Epey tanıdığım parça çıktı karşıma.
Bir önceki yarışma ile benzer olabilir bu arada, bana ait olabilecek bir parça var evet ama sürpriz olabilir yineBu sefer şarkın hakkında net bir tahminim var ahbabım
Tutacağını düşünüyorum
Parcami caldin. Küstüm sana.Puanlar gönderildi
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben müzük vermedim kral , jüri olarak puanlama yaptım sadeceParcami caldin. Küstüm sana.
Kim yolladi adasimin turkusunu?Ben müzük vermedim kral , jüri olarak puanlama yaptım sadece
Jurilikte gizlilik esastır puanların devre dışı bırakılmalıBen müzük vermedim kral , jüri olarak puanlama yaptım sadece
Burda kuralları şimdilik ben koyuyorumJurilikte gizlilik esastır puanların devre dışı bırakılmalı
Trollugune yazdım yarışmada bile değilim ki.Burda kuralları şimdilik ben koyuyorum
Evet, düzenlediğim için onu da biliyorumTrollugune yazdım yarışmada bile değilim ki.
Ben akşam atarimPuanlarımı ilettim
@Onur Üründül hariç herhalde.Yarışmaya bundan sonra sadece evlileri alacağım. Herkes sapık