135. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet Mehmetoğlu

Bu arada gözümden kaçmış da @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz yok öyle 136'ya katılmamak. Seve seve katılacaksınız ben sizin için balkan yaptım siz de iskandinava katılacaksınız :D
Seninle her yere yürürüm dostum, çağır yeter
Gerçi katılacağım parçayı aşikar etmiş idim hatta türü de, bu sefer farklı bir tarz ile yarışmada olacağız :asd:

Tatu yu kim seçti bilmiyorum ama diğer şarkıları onun yüzünden dinleyemiyorum.

Lule lule ile Trende geçen şarkılar kimindi yav benim 1 ve 2 incim onlardı

@Murat Yanut 'un sırp folk şarkısı 3üncüm oldu

imkan olsa 3ünede eşit puan verirdim.
Lule Lule, Barceolnali Cingene grubunun sarkisi, 600 yillik Arnavut sarkisi.

Trende gecen sarki ise Moldova/Rumen muzik grubu Zdob si Zdub'a ait olup 2022 Eurovision'da Moldova'nin yaristigi sarkidir. Yerel motiflerle suslu bir sarki.

Iki sarki da bana aitti. Maalesef puanlarimi gec yolladigim icin diskalifiye edildim.

135.GSC Eurovision, "Aman Bre Deryalar"ın "Tatu" yu geçtiği yarışma olarak akılda kalacak.Ne günlere kaldık! (Parça benimdi üstat, MTV'de felan ödül alıp GSC'de dumura uğramak 😁)
Renktas, Tatu'nun Balkan ile alakasi nedir acaba? Yani bildigin Rusca sarki, Balkanlar'dan binlerce km otede seslendirilmis :P

135.GSC Eurovision, "Aman Bre Deryalar"ın "Tatu" yu geçtiği yarışma olarak akılda kalacak.Ne günlere kaldık! (Parça benimdi üstat, MTV'de felan ödül alıp GSC'de dumura uğramak 😁)

38 yaşındayım ve prime dönemlerini bildiğim için hem sound hem hikaye hem de magazinel açıdan dünyayı salladı Tatu. Şarkının İngilizce klip versiyonundaki en dinleyiciyi yükselten 2 kısmı senin paylaştığın da bütüne yaymışlar daha da harika olmuş. Bu arada ben Cosmos ( Outer Space ) i de çok severim. Seçim için ayrıca teşekkür ederim Selçuğum 👀😍

Renktas, Tatu'nun Balkan ile alakasi nedir acaba? Yani bildigin Rusca sarki, Balkanlar'dan binlerce km otede seslendirilmis :p
Cihan'la da tartıştık, Balkanların hepsi Slav, Doğu-Batı diye ayrılıyor. Aynı dil, aynı kültür aynı köken. Gelgelelim playliste bir baktık bildiğin Türkçe parçalar ve coverları😄

Cihan'la da tartıştık, Balkanların hepsi Slav, Doğu-Batı diye ayrılıyor. Aynı dil, aynı kültür aynı köken. Gelgelelim playliste bir baktık bildiğin Türkçe parçalar ve coverları😄
Üstat, aslında bana göre de Balkan değil idi, ama kabul edildiği için parça değerlendirdim. Rusça bir Slav dili tabi ama Doğu Slav olarak geçer. Lakin zaten Cihan üstat yorulmuş idi Balkanları düzenlerken, o sebeple ben de ses etmedim :ROFLMAO: Balkanlar dediğimiz vakit Güney Slav dilleri ile birlikte Yunanca-Rumence ve Arnavutça dilini kapsıyor

Üstat, aslında bana göre de Balkan değil idi, ama kabul edildiği için parça değerlendirdim. Rusça bir Slav dili tabi ama Doğu Slav olarak geçer. Lakin zaten Cihan üstat yorulmuş idi Balkanları düzenlerken, o sebeple ben de ses etmedim :ROFLMAO: Balkanlar dediğimiz vakit Güney Slav dilleri ile birlikte Yunanca-Rumence ve Arnavutça dilini kapsıyor
Beni bu balkan bataklığına sürüklediniz ya ben size elbeet sorarım bunu :D Türkü atan, rusça atan, meme atan... İllallah ettirdiniz beni bi de Goran yüzünden zaten 50 şarkı değişti ne balkanmış

Beni bu balkan bataklığına sürüklediniz ya ben size elbeet sorarım bunu :D Türkü atan, rusça atan, meme atan... İllallah ettirdiniz beni bi de Goran yüzünden zaten 50 şarkı değişti ne balkanmış

adam zaten balkan müziğinin global anlamda tanınmasını sağlayan adam - ilk akla o gelecek tabi :D

seçtik diye laf yedik yav :D seçemeyenlerin bazılarıda seçemedikleri için memelere puan saldılar zaten:D

Geri
Üst Alt