- 24 Mayıs 2009
- 18.536
- 19.971
- 2.273
Bu arada gözümden kaçmış da @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz yok öyle 136'ya katılmamak. Seve seve katılacaksınız ben sizin için balkan yaptım siz de iskandinava katılacaksınız 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana İskandinavya'dan seksi bir hanımın klipte oynadığı şarkı bulursan olurBu arada gözümden kaçmış da @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz yok öyle 136'ya katılmamak. Seve seve katılacaksınız ben sizin için balkan yaptım siz de iskandinava katılacaksınız![]()
HallederizBana İskandinavya'dan seksi bir hanımın klipte oynadığı şarkı bulursan olur
Seninle her yere yürürüm dostum, çağır yeterBu arada gözümden kaçmış da @Murat Ünsal @Ata B. Oğuz yok öyle 136'ya katılmamak. Seve seve katılacaksınız ben sizin için balkan yaptım siz de iskandinava katılacaksınız![]()
Bana İskandinavya'dan seksi bir hanımın klipte oynadığı şarkı bulursan olur
135.GSC Eurovision, "Aman Bre Deryalar"ın "Tatu" yu geçtiği yarışma olarak akılda kalacak.Ne günlere kaldık! (Parça benimdi üstat, MTV'de felan ödül alıp GSC'de dumura uğramakTatu yu kim seçti bilmiyorum ama diğer şarkıları onun yüzünden dinleyemiyorum.
Lule Lule, Barceolnali Cingene grubunun sarkisi, 600 yillik Arnavut sarkisi.Lule lule ile Trende geçen şarkılar kimindi yav benim 1 ve 2 incim onlardı
@Murat Yanut 'un sırp folk şarkısı 3üncüm oldu
imkan olsa 3ünede eşit puan verirdim.
Renktas, Tatu'nun Balkan ile alakasi nedir acaba? Yani bildigin Rusca sarki, Balkanlar'dan binlerce km otede seslendirilmis135.GSC Eurovision, "Aman Bre Deryalar"ın "Tatu" yu geçtiği yarışma olarak akılda kalacak.Ne günlere kaldık! (Parça benimdi üstat, MTV'de felan ödül alıp GSC'de dumura uğramak)
135.GSC Eurovision, "Aman Bre Deryalar"ın "Tatu" yu geçtiği yarışma olarak akılda kalacak.Ne günlere kaldık! (Parça benimdi üstat, MTV'de felan ödül alıp GSC'de dumura uğramak)
Cihan'la da tartıştık, Balkanların hepsi Slav, Doğu-Batı diye ayrılıyor. Aynı dil, aynı kültür aynı köken. Gelgelelim playliste bir baktık bildiğin Türkçe parçalar ve coverlarıRenktas, Tatu'nun Balkan ile alakasi nedir acaba? Yani bildigin Rusca sarki, Balkanlar'dan binlerce km otede seslendirilmis![]()
Üstat, aslında bana göre de Balkan değil idi, ama kabul edildiği için parça değerlendirdim. Rusça bir Slav dili tabi ama Doğu Slav olarak geçer. Lakin zaten Cihan üstat yorulmuş idi Balkanları düzenlerken, o sebeple ben de ses etmedimCihan'la da tartıştık, Balkanların hepsi Slav, Doğu-Batı diye ayrılıyor. Aynı dil, aynı kültür aynı köken. Gelgelelim playliste bir baktık bildiğin Türkçe parçalar ve coverları![]()
Seni rencide etmeleri için özel üye tutucam 1 hafta boyunca hayatını zindana çevirsinler@Cihan Ağzıkara duble küme düşünce ne oluyor
Cihan'la da tartıştık, Balkanların hepsi Slav, Doğu-Batı diye ayrılıyor. Aynı dil, aynı kültür aynı köken. Gelgelelim playliste bir baktık bildiğin Türkçe parçalar ve coverları![]()
Beni bu balkan bataklığına sürüklediniz ya ben size elbeet sorarım bunuÜstat, aslında bana göre de Balkan değil idi, ama kabul edildiği için parça değerlendirdim. Rusça bir Slav dili tabi ama Doğu Slav olarak geçer. Lakin zaten Cihan üstat yorulmuş idi Balkanları düzenlerken, o sebeple ben de ses etmedimBalkanlar dediğimiz vakit Güney Slav dilleri ile birlikte Yunanca-Rumence ve Arnavutça dilini kapsıyor
Beni bu balkan bataklığına sürüklediniz ya ben size elbeet sorarım bunuTürkü atan, rusça atan, meme atan... İllallah ettirdiniz beni bi de Goran yüzünden zaten 50 şarkı değişti ne balkanmış