- 13 Şubat 2009
- 27.951
- 25.421
- 3.468
Gece yarısı elinde olur puanlar reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gece yarısı elinde olur puanlar reis
Berkan ım geceyarısını geçtikGece yarısı elinde olur puanlar reis
Abi geçen yarışmada 46 puan fazla çıktı açıklama da yapmıyorlarHerkes kopyala yapıştır yapsın ben hesaplarım, bu çocuğun matematiği iyi değil
yaz yaz bekliyorum üstadYarın kayseri maçından önce dememiş miydiniz sonuçları ben onu baz almıştım. İsterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Son 2 gün bakamadım başlığa fazla
Fazla puanları bana ekleyin , azgıntırcı tagı alicamAbi geçen yarışmada 46 puan fazla çıktı açıklama da yapmıyorlar![]()
Senindemi ideallerin varYarın kayseri maçından önce dememiş miydiniz sonuçları ben onu baz almıştım. İsterseniz diskalifiye edebilirsiniz. Son 2 gün bakamadım başlığa fazla
Komiserim, sana puan vermişim şimdi baktımda, yazıklar olsun.Ne kadar durustsunuz yaw ben puan bile vermedim 1. Olur diye![]()
Abi Wardruna vardı, ingilizce söylese de Aurora vardıAslında benim ismimi gördüğün an şarkının kimin olduğunu bilmen lazımdı CihanZamanında eurovisionda senle ben dışında iskandinav atan yoktu. Sırf bunun için iskandinav formatında eurovision düzenlenmişti
![]()
@Ata B. Oğuz 'ya ilet abi sana bir kripto cüzdan hesabı gönderecek gerekli miktarı gönderdikten sonra puan eklemesi hizmetinden yararlanabilirsinFazla puanları bana ekleyin , azgıntırcı tagı alicam
Puanlar hazır yahu, düzeltmeyi bekliyorum bir de Berkan üstadın oyları da ekleriz diskalifiye olmamış olur. 01 de başlarız gibi duruyorHerkes kopyala yapıştır yapsın ben hesaplarım, bu çocuğun matematiği iyi değil
Kimin hangi şarkıyı seçtiğini gördükten sonra oylamanın şeffaflığına güvenebilecek miyiz.Puanlar hazır yahu, düzeltmeyi bekliyorum bir de Berkan üstadın oyları da ekleriz diskalifiye olmamış olur. 01 de başlarız gibi duruyor
Latife ediyorum dostum , bırak matematiği, şarkıyı bulduğuma şükretPuanlar hazır yahu, düzeltmeyi bekliyorum bir de Berkan üstadın oyları da ekleriz diskalifiye olmamış olur. 01 de başlarız gibi duruyor