Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 26.027
- 21.220
- 2.738
Ben baştan kaybetmişim ki.
Fehu'ya puan vermedik.
Fehu'ya puan vermedik.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diğer konunun arasına kaynadı o liste ana sayfaya eklemedim, görmemiştir diye düşünüyorum henüz ,öyle olsa söyler @Berkan Yavuz üstadKimin hangi şarkıyı seçtiğini gördükten sonra oylamanın şeffaflığına güvenebilecek miyiz.
2. Ye Katılırken de görürüm seniKumar gibi bu yarışma abi tüm gün sayfayi yeniledim
Bi daha katilmayacam
Peki sen oy kullanıyor musun?diğer konunun arasına kaynadı o liste ana sayfaya eklemedim, görmemiştir diye düşünüyorum henüz ,öyle olsa söyler @Berkan Yavuz üstad
Katılacaktır yahu davetli diğer yarışmaya da üstad2. Ye Katılırken de görürüm seni![]()
benim oylar hiç bir gelen oyu hesaplamadan ilk başta yaptım bitti dün üstadPeki sen oy kullanıyor musun?
Diğer yarışmanın konsepti ne olacak?Katılacaktır yahu davetli diğer yarışmaya da üstad![]()
Diğer yarışmanın konsepti ne olacak?
Netlistede şarkım ay gibi parlıyor fakat özel mesajlarda gruplaşmalara kurban gidecek gibi.
50 ile 51 milyon arası şarkılar olsunDiğer yarışmanın konsepti ne olacak?
Ulan Live performans şarkısını attım bu başlıktaLive performance only.
Gerçekten ay gibi parliyorlardılistede şarkım ay gibi parlıyor fakat özel mesajlarda gruplaşmalara kurban gidecek gibi.
Abi bi kere de en güzel kadini secme yarismasi yapalim
Fiziki degil de yüz güzelligi olarak
Ayni konseptte devam etsin herkes foto atsin ata beye
Sonra oylansin fotolar
2003te bu fikir aklına gelseydi şimdi milyarderdin. Ne yazık ki zuckerberk i.nesi buldu fikri, Facebook'u kurduAbi bi kere de en güzel kadini secme yarismasi yapalim
Sonra oylansin fotolar
Bu kadın olayın sonunda hep aynı noktaya bağlanıyor. Evlendikten sonra anlayacaksınız. En güzeli de en çirkini de aynı noktaya çıkıyor yokun sonundaAbi bi kere de en güzel kadini secme yarismasi yapalim
Sonra oylansin fotolar
Bizimkiler de direk siyasetbooka evirdi2003te bu fikir aklına gelseydi şimdi milyarderdin. Ne yazık ki zuckerberk i.nesi buldu fikri, Facebook'u kurdu